KCP NAVEO JEDINU RAZLIKU IZMEĐU NIKOLE JOKIĆA I LEBRONA DŽEJMSA: Srbin reagovao u svom stilu! (VIDEO)
Nikola Jokić i Lebron Džejms, Foto: EPA/Erik S Lesser

HMM...

KCP NAVEO JEDINU RAZLIKU IZMEĐU NIKOLE JOKIĆA I LEBRONA DŽEJMSA: Srbin reagovao u svom stilu! (VIDEO)

Iskusni bek (30) je upravo sa Lebronom 2020. osvojio NBA titulu, a sada je jaka uzdanica Jokićevog Denvera

Objavljeno: 09:09h

Stižu hvalospevi na račun Nikole Jokića posle još jedne veličanstvene partije u NBA plej-ofu.

Srpski centar je vodio Denver do pobede na otvaranju serije sa Lejkersima u finalu Zapadne konferencije, a saigrači su ozarenih lica pričali o igri dvostrukog MVP-ja.

Značajan dodatak Nagetsima ove sezone, sem činjenice da su Džamal Marej i Majkl Porter konačno zdravi i spremni kao glavna podrška Jokiću, jeste Kentavijus Koldvel-Pop, koji je sinoć postigao 21 poen.

Iskusni bek (30) je upravo sa Lejkersima 2020. osvojio NBA titulu, a tada su u finalu Zapada bili uverljivi protiv Jokićevog Denvera, "osakaćenog" povredama.

Kej-Si-Pi (KCP) je dobio pitanje novinara - koja je razlika između Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića, s obzirom da je igrao pored oba velikana?

- Mislim da je jedina razlika ta što Džejms može da skoči više - rekao je Koldvel-Pop, a na njegove reči reagovao je i sam Jokić:

- Uvređen sam. Šalim se. Kada te porede sa jednim od najboljih, ako ne i najboljim svih vremena, to je neverovatno. Ne znam koliko smo slični, možda u globalu ako to nekome nešto znači, ali na utakmicu utičemo na različite načine i mislim da je on neverovatan igrač - skroman je bio "Džoker".

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.