DUŠKO IVANOVIĆ ŽALI ZA TOP 8: Teško da bi nas neko pobedio...
Duško Ivanović, Foto: Espreso

kraj sezone u evroligi

DUŠKO IVANOVIĆ ŽALI ZA TOP 8: Teško da bi nas neko pobedio...

Ivanović ipak ponosan na igrače

Objavljeno: 22:25h

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović se oglasio posle pobede nad Fenerbahčeom 91:89, što je ujedno bio poslednji meč njegovog tima u Evroligi ove sezone.

Iskusni stručnjak smatra da su njegovi igrači zaslužili plej-of.

- Mislim da su moji igrači zaslužili da igraju u Top 8, ali dobro, ovo je sport. Večeras je bila sjajna atmosfera, odlični navijači, teška utakmica. Drago mi je da smo završili sa pobedom - rekao je Ivanović, pa dodao:

- Meni je samo žao igrača jer su pokazali da su zaslužili i zalaganjem i igrom. Rekao bih da je bilo mesec dana loše igre, ali je činjenica da nas niko nije nadigrao. Zbog toga kažem da bi nas neko teško pobedio da smo ušli u Top 8.

Osvrnuo se i na meč protiv turskog tima.

- Nama nije značila za klasifikaciju ova utakmica, ali svaku hoćemo da budemo bolji. Nismo samo ovu utakmicu dobili na jednu loptu, već mnogo njih. To treba da bude iskustvo za nas- ističe crnogorski stručnjak.

Upitan je i da li će Nedović, Lazić i Ivanović biti spremni za ostatak sezone.

- Biće, imamo mi dosta vremena. Sad imamo samo ABA ligu, imamo više vremena za treninge i da se skoncentrišemo na individualne i timske treninge - rekao je Ivanović.

Nije mogao da izdvoji neki posebno drag momenat iz ove sezone Evrolige.

- Sa ovoliko iskustva što imam, znaš kako razmišljam? Da je svaka utakmica jedinstvena. U svakoj utakmici ima nešto posebno i teško je izdvojiti neku - zaključio je Ivanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.