IVANOVIĆ U PROBLEMU PRED ZVEZDINO GOSTOVANJE BARSELONI: Dobrić ne putuje, drugi as pod znakom pitanja!
Duško Ivanović, Foto: EPA/MATTEO BAZZI

'Nismo u dobroj situaciji'

IVANOVIĆ U PROBLEMU PRED ZVEZDINO GOSTOVANJE BARSELONI: Dobrić ne putuje, drugi as pod znakom pitanja!

Zvezda ima još samo matematičke šanse da se domogne fajnal-ejta Evrolige

Objavljeno: 13:15h

Trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović, obratio se novinarima pred put u Španiju, gde će njegov tim igrati protiv Barselone od 20.30 u petak u okviru 29. kola Evrolige.

Zvezda ima još samo matematičke šanse da se domogne fajnal-ejta elitnog takmičenja, a za to joj faktički treba čudo i serija pobeda do kraja regularnog dela.

Meč u Barseloni ne dolazi u najboljem momentu za crveno-bele, jer su doživeli dva teška poraza, najpre od Panatinaikosa, a potom i od Partizana u ABA ligi, a na obe utakmice su imali veliko vođstvo na poluvremenu. Takođe, Ivanović ne raspolaganju neće imati povređenog Ognjena Dobrića, a van stroja je od ranije i kapiten Branko Lazić, dok je i Nemanja Nedović pod znakom pitanja.

- Ja nemam komentar, izgubili smo utakmice na dva potpuno različita načina. Nismo u dobroj situaciji, Dobrić ne može da putuje i to je problem, videćemo za Nedovića. Lazić je već dugo van - rekao je Ivanović, koji ističe da neće biti posebnog motiva zbog načina na koji je Zvezda izgubila meč protiv Barse u Beogradu - neregularnom trojkom Mirotića.

Duško Ivanović
foto: Starsport©

- Ne, bilo koja utakmica Evrolige, naročito protiv ekipe kao Barselona, dovoljno je dobar motiv da se dobije utakmica - rekao je trener crveno-belih.

Upitan je i o komentaru posle derbija, da ima osećaj da će pobediti Partizan kada bude odlučujuće, a otkrio je i da je to rekao i igračima i da i oni isto to misle.

- Jesam rekao igračima, oni isto veruju - poručio je Ivanović, koji napominje i da je atmosfera u ekipi odlična i pored dva vezana - Bilo koju utakmicu kad izgubiš, normalno je da je svima krivo, ali atmosfera je dobra.

Na kraju, nije hteo da priča išta o situaciji posle derbija, sukobu Lesora i Petruševa, zbog čega je košarkaš Zvezde išao u policiju.

- Ne, sve će se to rešiti - rekao je Ivanović.

00:26

Filip Petrušev peške dolazi u policiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.