OBRADOVIĆ BEZ OKOLIŠANJA: Ovo je naša NAJGORA napadačka utakmica - imao je poruku i za Mesinu!
Željko Obradović, Foto: Savino Paolella/LiveMedia / ipa- / IPA / Profimedia

jasan!

OBRADOVIĆ BEZ OKOLIŠANJA: Ovo je naša NAJGORA napadačka utakmica - imao je poruku i za Mesinu!

Trener crno-belih analizirao meč protiv Olimpije i ocenio da je poslednja četvrtina presudila

Objavljeno: 23:21h

Trener Partizana Željko Obradović je bio potpuno iskren posle nimalo prijatnog poraza u Milanu od Olimpije rezultatom 76:62.

Iskusni stručnjak kaže da je njegov tim odigrao najgori napadački meč u sezoni.

- Čestitam Milanu na pobedi, zaslužili su, igrali su veoma agresivno, ovo je bila naša najgora napadačka utakmica. Kako zbog agresivnosti protivnika, tako i zbog naše spore igre. Lako je razumeti zašto smo izgubili, imali smo 8 asistencija i čak 18 izgubljenih lopti. Poslednja četvrtina je odlučila sve - rekao je Obradović i dodao:

- Imali smo previše grešaka u odbrani, previše 'praznih minuta', posebno u trećoj i četvrtoj deonici. Nedostajalo je koncentracije, energije, nismo našli odgovor. U napadu smo bili baš loši. Čak i kada bismo odigrali dobru odbranu, nije bilo rešenja u napadu.

KK Olimpija Milano, KK Partizan
foto: EPA/Matteo Bazzi

Nastavio je u istom tonu:

- Nedostajala je energija, igrali smo mnogo sporo, kretanje lopte, kretanje bez lopte, nismo igrali svoju igru. Zato sam i rekao da je ovo najgora naša napadačka utakmica ove sezone.

Obradović se na kraju zahvalio domaćinima.

- Još jedna stvar, želim to da kažem. Hoću da se zahvalim Milanu i mom prijatelju Mesini na svemu što su pokazali meni i nama ovde i poklone koje smo dobili. Ambijent je bio predivan, hvala našim navijačima koji su došli kao u Bolonji, kao i pristalicama Armanija koji su napravili sjajan ambijent * zaključio je Obradović.

Partizan naredni meč igra protiv Efesa u gostima.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.