RADONJIĆ SRUŠIO PRVAKA EVROPE, BLISTAO VOLTERS! Ogromna strepnja zbog Vasilija Micića! (FOTO)
Vasilije Micić, Foto: Starsport©

loše vesti ZA SRPSKOG PLEJA

RADONJIĆ SRUŠIO PRVAKA EVROPE, BLISTAO VOLTERS! Ogromna strepnja zbog Vasilija Micića! (FOTO)

Panatinaikos u finalu protiv Olimpije iz Milana

Objavljeno: 22:21h

U drugom polufinalu prijateljskog predsezonskog turnira u znak sećanja na Pavlosa Đanakopulosa, Panatinaikos je pobedio Anadolu Efes rezultatom 86:71. U redovima ekipe Dejana Radonjića najefikasniji su bili Nejt Volters, Paris Li, Jorgos Papajanis i Arturas Gudaitis sa 14 poena, dva manje je ubacio Jorgos Kalaicakis, dok je Derik Vilijams meč završio sa deset poena. Kod Efesa je najefikasniji bio Ante Žižić sa 18 poena, Vasilije Micić je ubacio 15, Tibor Plajs 11, a Elajdža Brajant deset poena.

U finalu turnira, Panatinaikos će se 24. septembra od 20 časova po srednjeevropskom vremenu sastati sa Olimpijom iz Milana, koji je u drugom polufinalu savladao Makabi iz Tel Aviva.

Poraženi iz polufinalnih duela, Anadolu Efes i Makabi, sastaće se od 17 časova. Prijateljsku utakmicu obeležila je zabrinjavajuća situacija za tursku ekipu, pošto je teren na nešto više od minut i po pre kraja napustio Vasilije Micić. Srpski plejmejker nije mogao da ostane na parketu do kraja meča zbog povrede skočnog zgloba. Detalji se još uvek ne znaju, pa ćemo verovatno u narednim danima saznati stepen povrede MVP finala Evrolige.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.