ZVEZDA POKRENULA NAGRADNU IGRU! Putuj sa košarkašima na meč Evrolige!
Prodaja sezonskih karata KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

ŠANSA KOJA SE NE PROPUŠTA!

ZVEZDA POKRENULA NAGRADNU IGRU! Putuj sa košarkašima na meč Evrolige!

Klub će preko svih svojih zvaničnih platformi proglasiti pobednike u periodu između dve prve utakmice koje crveno-beli igraju u hali „Aleksandar Nikolić“

Objavljeno: 17:28h

KK Crvena zvezda počeo je u sredu redovnu prodaju sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2022-2023.

Klub je putem svojih zvaničnih platformi u prethodnom periodu u više navrata i do detalja objavio sve najvažnije servisne informacije i cene za utakmice crveno-belih u narednoj sezoni koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i domaćem šampionatu (KLS).

Sezonske karte
foto: KK Crvena zvezda

Pored brojnih iznenađenja koja su već dočekala sve kupce sezonskih karata (a biće ih još), KK Crvena zvezda pokrenuo je u saradnji sa svojim sponzorima nagradnu igru i pripremio još jedno veliko iznenađenje za sve kupce sezonskih karata koji to budu uradili do prve utakmice u Beogradu i zvaničnog početka sezone.

Prvi meč koji crveno -beli igraju 01.10. 2022. godine na startu ABA lige protiv MZT-a u Beogradu.

Naime, svi kupci sezonskih karata do tog datuma automatski postaju učesnici u nagradnoj igri i ulaze u obzir za jednu od nekolicine vrlo vrednih i lepih nagrada, od kojih svakako najatraktivnije predstavljaju prva i druga nagrada:

1. Putovanje čarter letom sa ekipom na neko od brojnih evroligaških gostovanja; 2. Putovanje čarter letom sa ekipom na neko od brojnih evroligaških gostovanja; 3. Poklon originalni dres KK Crvena zvezda sa potpisima svih igrača; 4. Lopta sa potpisima svih igrača; 5. Poklon paket iz Fan Store-a KK Crvena zvezda;

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

Takođe, klub je pripremio još pet dodatnih nagrada za ostale učesnike koje će obezbediti sponzori kluba.

Klub će preko svih svojih zvaničnih platformi proglasiti pobednike u periodu između dve prve utakmice koje crveno-beli igraju u hali „Aleksandar Nikolić“ sa Mzt-om (01.10.2022) i Budućnosti koja je na programu 10.10.2022.

Budi deo Zvezdine sezone, kupi sezonsku kartu, podrži momke i svoj klub, i učestvuj u nagradnoj igri KK Crvena zvezda!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.