CRVENA ZVEZDA SLAVILA POSLE VELIKE DRAME! Crveno-beli ispustili OGROMNU prednost, pa strepeli
KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

nova pobeda

CRVENA ZVEZDA SLAVILA POSLE VELIKE DRAME! Crveno-beli ispustili OGROMNU prednost, pa strepeli

Izabranici Vlade Jovanovića pokazali pribranost u neizvesnoj završnici

Objavljeno: 19:12h

Crvena zvezda je nastavila da prikazuje dobru formu na pripremama za novu sezonu, a ovog puta su crveno-beli savladali grčki Peristeri na turniru "Neofitos Handriotis" rezultatom 73:72.

Delovalo je od samog starta da Zvezda ima kontrolu nad utakmicom. Poveli su crveno-beli odmah na početku utakmice, a potom su tu razliku čuvali u svojim rukama do samog kraja. Igrao je beogradski tim na nešto manji broj poseda, ali je držao sasvim dobre procente šuta, naročito iz reketa (oko 65%).

Jedino što realno može da zabrine trenera Jovanovića jeste prevelik broj izgubljenih lopti zbog kojeg se činilo da Peristeri do samog kraja može da unese dramu u ovaj meč.

Iako je razlika išla i do +14, ali se u završna dva i po minuta ušlo sa samo tri poena prednosti na strani Crvene zvezde. Borbeni Grci pokazali su zube i dokazali da se nijedan protivnik ne može tako lako shvatiti.

Međutim, uspeli su crveno-beli da nadigraju rivala u završnici, u pravom momentu su došli poeni Bentila i Luke Mitrovića, a Grci su prošali trojku za pobedu.

Najefikasniji u Jovanovićevom sastavu bio je Ognjen Dobrić sa 16 poena, sa jednim manje je susret završio Džejlen Adams, dok je Ben Bentil upisao 13 poena. Dvocifren je bio i Nikola Ivanović koji je završio sa 12 poena. Na drugoj strani od srpskih košarkaša nastupao samo pomenuti Radanov upisavši 10 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.