ŠTA JE OVIME DANGUBIĆ HTEO DA KAŽE: Bivši košarkaš crno-belih se nadao velikoj promeni u Partizanu!
Nemanja Dangubić, Foto: Emilija Jovanović

sada nije više u timu

ŠTA JE OVIME DANGUBIĆ HTEO DA KAŽE: Bivši košarkaš crno-belih se nadao velikoj promeni u Partizanu!

Što se mene tiče odradio sam vrlo profesionalno

Objavljeno:

Doskorašnji košarkaš Partizana, Nemanja Dangubić, govorio je o svom mandatu u crno-belom dresu.

Povremeni reprezentativac Srbije imao je burnu sezonu u klubu iz Humske. Može se reći da je Nemanja pre dve sezone došao kao veliko pojačanje u Partizan, da bi se na kraju sa crno-belima rastao praktično bez minutaže u poslednjih pet-šest meseci.

- Ovo leto je u suštini kao i prethodno. Sastoji se od individualnog rada sa kondicionom trenerom i idvidualnog rad na terenu. Dok ne nađem anagžman, to je fokus, da se spremim ako dođe neka ponuda koja ima smisla za mene - rekao je Dangubić za Mozzart sport, pa dodao kako traži klub gde će imati minute.

- Treba mi neka sredina u kojoj bih imao ulogu i minute. Nešto što nisam imao u Partizanu. Potrebna mi je jedna sezona da se vratim, da budem deo ekipe u kojoj ću imati ulogu i da mogu da se vratim na stari sjaj i da dokažem sebi da mogu da igram. U drugom delu sezone u Partizanu nisam igrao -

1 / 5 Foto: Starsport©

Ne krije da se do poslednjeg dana nadao promeni u Partizanu.

- Što se mene tiče odradio sam vrlo profesionalno, do poslednjeg dana sam trenirao i nadao se nekoj promeni u sastavu. Mislim da je to bilo profesionalno i da sam imao pravi pristup. Pokušao sam da pomognem igračima sa nekim savetima. Sezona se završila kako se završila, sigurno neko iskustvo koje mi znači za nastavak, da znam kako dalje -

Za kraj razgovora prokomentarisao je situaciju u reprezentaciji Srbije pred Evrobasket.

- Prija sigurno svima koji su u reprezentaciji ovoliko interesovanje javnosti, svako ko ima dobar pristup i ko voli takmičenje prija mu sve ovo. Sigurno da nosi i odgovornost, ali ja bih uvek pre izabrao pritisak i veliko očekivanje nego bilo koju drugu opciju. Poznavajući ove momke, znam da su motivisani, da su željni nadmetanja. Želim im da budu što bolji i želim im svu sreću - podvukao je Dangubić u razgovoru za Mozzart sport.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.