OVOGA SU SE PLAŠILI SVI NAVIJAČI PARTIZANA! Željko Obradović ima baš LOŠE vesti!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

šok!

OVOGA SU SE PLAŠILI SVI NAVIJAČI PARTIZANA! Željko Obradović ima baš LOŠE vesti!

Trener Partizana otkrio kakva je zdravstvena situacija u timu

Objavljeno: 22:15h

Trener Partizana Željko Obradović napravio je rezime posle sedam dana priprema.

Trenira se svaki dan žestoko, a u razgovoru za klupsku televiziju rezimirao je do sada urađeno.

- Prva sedmica je završena. Sve što je neupohodno smo pokušali da uradimo. Imamo par novih igrača, radimo na filozofiji igre kako u odbrani tako i u napadu. Ulazimo u detalje. Igrači su u dobrom stanju, to je pozitivno. Najbolju sliku rada videćemo kroz prijateljske utakmice. Tu isplivavaju stvari koje moraju da se poprave - rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

Koliko je lakše raditi tokom ovih priprema s obzirom da je veći deo ekipe ostao iz prošle sezone?

- Očigledno godinu dana rada je ostavilo traga. Igračima su neke stvari lakoprihvatljive, sećaju se svega što smo radili. Naravno fale nam neki igrači, ali momci koji su tu rade dobro. Imamo strpljenje. Želimo da svi shvate kako će da igra Partizan i na tome radimo.

Kako pripremiti ekipu za najveći izazov - Evroligu?

- Evroliga... kada se pogleda samo raspored, on je takav da iziskuje ogromnu energiju, iziskuje da igrači shvate da će biti vrlo naporno i da će nas maltene čekati utakmice na svaka dva dana. Setite se samo prošle sezone kada samo imali vremena da pripremimo meč to je izgledalo dobro, a kada smo imali samo jedan dan za pripremu, to nije izgledalo dobro. Igrači moraju da shvate da će samo od njih zavisiti ko će koliko da igra, a prilike će biti za svakoga na ovolikom broju utakmica.

Kakva je situacija sa Aleksom Avramovićem koji je doživeo povredu ruke tokom piprema u reprezentaciji?

Aleksa Avramović
Aleksa Avramovićfoto: Emilija Jovanović

- Situacija je takva da ni Gregor Glas ni Aleksa Avramović verovatno neće biti u stanju da nam pomognu na startu sezone. Uključili smo Đorđija Jovanovića da nam se pridruži za sada, kao neko ko je talentovan i dobiće priliku da se nametne na utakmicama i tokom pripremama i tokom sezone. Ja nisam ovde da zadovoljavam bilo koga. Ovde sam da vodim Partizan i da objasnim igračima šta je Partizan i šta se od njih očekuje kada god istrče na parket. Nastavićemo da dajemo priliku mladim igračima, moram da kažem da sam primetio napredak igrača koji su prošle sezone igrali u Dunavu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.