KOBI BRAJANT JE PSOVAO RIVALE NA SRPSKOM: "Mrš u pi*ku materinu, puši ku*ac!" (VIDEO)
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobi Brajant, Foto: Profimedia

urnebesno izgleda!

KOBI BRAJANT JE PSOVAO RIVALE NA SRPSKOM: "Mrš u pi*ku materinu, puši ku*ac!" (VIDEO)

Vejd otkrio da je na treninzima jedan od najboljih igrača ikada psovao na srpskom

Objavljeno:

Kobi Brajant je voleo da provocira svoje rivale i to - na srpskom!

Kobi Brajant je jedan od najboljih košarkaša na svetu koji su pričali srpski. Da, dobro ste pročitali, Kobi Brajant je znao da priča na našem jeziku, makar kada je bilo potrebno da nekoga isprovocira!

ZBOG NJE SE KOBI BRAJANT UMALO RAZVEO! Kraljica AFERA kida u 4. deceniji, prizor za INFARKT! (FOTO)

To je otkrio Dvejn Vejd u jednom podkastu u kome je govorio o dokumentarcu koji se trenutno snima. Tema je zlatni tim SAD sa Olimpijskih igara u Kini koji je u polufinalu prvo savladao Argentinu, a potom Španiju.

Reprezentativci te dve selekcije kasnije su pričali kako je Kobi umeo da ih vređa i provocira na španskom, a na jednom snimku se jasno čuje kako psuje Luisa Skolu! Ali sada je Vejd otkrio da je na treninzima jedan od najboljih igrača ikada psovao na srpskom!

Kobi Brajant, Vladimir Radmanović, NBA
foto: EPA/ MICHAEL NELSON

"Bio je toliko hladnorvan to je radio i na treningu. sećam se da je stalno govorio "u pi*ku materinu" ili tako nešto... Čoveče, počnemo da pričamo, a on krene da priča sa drugim igračima na njihovom jeziku i nemamo pojma šta priča", rekao je Vejd, a onda je još nekoliko sagovornika potvrdilo da ga je čulo da koristi tu frazu!

Kada je stigao na te Olimpijske igre u timu je bio sa Dvejnom Vejdom, Lebronom Džejmsom, Karmelom Entonijem, Džejsono Kidom, Tajšonom Prinsom, Dvajtom Hauardom... Ali znalo se ko je prva zvezda!

KOBIJEVA UDOVICA NA SUDU ZBOG BIZARNIH SNIMAKA! Da li je dokaz odbrane NEOBORIV? (FOTO)

"Išli bismo olimpijskim selom i gledali ste dokumentarac o Džordanu i kako su mu svi prilazili u Parizu, tako je bilo sa Kobijem u Kini. Bilo je toliko sjajnih igrača u timu, ali sve se vrtelo oko Kobija. Meni je bilo neverovatno da samo sedim i slušam kako priča sa drugima na njihovom jezik", otkrio je Vejd.

A ovo nije jedina fraza koju je Kobi koristio na srpskom jeziku, na snimku sa meča sa Bostonom čućete još jednu...

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.