LESOR PRESREĆAN ŠTO JE OSTAO U KLUBU: Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove, svi smo stigli raspoloženi!
Matijas Lesor, Foto: Emilija Jovanović

ODGOVARA MU

LESOR PRESREĆAN ŠTO JE OSTAO U KLUBU: Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove, svi smo stigli raspoloženi!

Doveli smo nove momke sa iskustvo, moramo još da se upoznamo i da vidimo kako ćemo izgledali na parketu

Objavljeno:

Kada je Partizan okončao prošlu sezonu, kvartet igrača je bio na izlaznim vratima Humske zbog činjenice da im je istekao ugovor. Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Dalas Mur nisu dobili nove ponude, ali zato jeste Matijas Lesor. Snažni francuski centar je jedini koji je dobio novi ugovor iz Humske i kako sam ističe na prvom treningu u novoj sezoni, srećan je što se čitav posao okončao njegovim povratkom u Beograd.

- Moje pređašnje iskustvo mi govori da je sve moguće u ovom sportu. Lično sam želeo da ostanem u klubu, a načuo sam da Partizan takođe želi da me vrati i za ovu sezonu. Međutim takve stvari su mi se dešavale i ranije pa nikada nije stigao ugovor, ali sada je Partizan napravio konkretne korake i to je to, vratio sam se. Dobio sam ono što želim, drago mi je što sam ovde, a i klub je dobio ono što je želeo. Svi smo srećni i to je najbitnije. Sada smo svi spremni za rad - rekao je Lesor za Mozzart Sport na prvom treningu u Areni.

Crno-beli su zvanično počeli pripreme za novu sezonu u ponedeljak, a ciljevi su uvek visoki kada je Željko Obradović na klupi. Svestan je toga i Francuz koji će ponovo deliti minutažu sa Balšom Koprivicom na poziciji centra.

Večiti derbi, Matijas Lesor
foto: Emilija Jovanović

- Svi su stigli na prvi trening raspoloženi, spremni za rad. Izgleda mi kao da smo imali produktivno leto, trenirali smo, ali smo proveli vreme sa porodicama što je jako bitno. Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove. Uzbuđeni smo što ćemo igrati na najvišem nivou -

Pošto Lesor spada u grupu povratnika, bio je voljan da prokomentariše novopridošle košarkaše. Među njima su Džejms Naneli, Dante Egzum, dok je Joanis Papapetru sa reprezentacijom Grčke. Redove Partizana je pojačao i Danilo Anđušić, dobro poznato lice u Partizanu,

- Doveli smo nove momke sa iskustvo, moramo još da se upoznamo i da vidimo kako ćemo izgledali na parketu, ali mi baš izgleda dobro na prvi pogled - zaključio je Lesor.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.