KOBIJEVA UDOVICA NA SUDU ZBOG BIZARNIH SNIMAKA! Da li je dokaz odbrane NEOBORIV? (FOTO)
Kobi i Vanesa Brajant, Foto: Printscreen/Instagram

počelo je...

KOBIJEVA UDOVICA NA SUDU ZBOG BIZARNIH SNIMAKA! Da li je dokaz odbrane NEOBORIV? (FOTO)

Sporne fotografije i snimci sa mesta nesreće koji su kružili među službenicima

Objavljeno: 16:18h

U Kaliforniji počinje suđenje povodom tužbe koju je Vanesa Brajant, udovica slavnog košarkaša Kobija Brajanta, podnela protiv pripadnika policije okruga Los Anđeles.

Pravni zastupnici 40-godišnje Vanese Brajant su na početku procesa istakli da su policajci jedni drugima slali slike mesta pada helikoptera "iz zabave".

Popularni košarkaš je u januaru 2020. godine poginuo u padu helikoptera sa svojom ćerkom Džijanom i još sedmoro osoba, a na internetu su ubrzo počeli da kruže sporni snimci.

Vanesa Brajant
Vanesa Brajantfoto: EPA/Etienne Laurent

Advokat Luis Li je poručio porotnicima da su jedan policajac i vatrogasac slali slike svojim prijateljima i kolegama bez ikakve zvanične svrhe, kao da je to bio vid "virtuelnog tračarenja".

- Iznova i iznova su delili te slike sa ljudima koji nisu imali nikakve veze sa slučajem. Takve slike su ključne za istragu i njima se mora brižljivo rukovati. Taj dan je bio najgori u životu Vanese Brajant, a optužena policijska stanica ga je učinila još gorim. Te fotografije će zauvek progoniti Vanesu - rekao je advokat Luis Li.

Advokat odbrane je poručio da fotografije nisu objavljivane na društvenim mrežama i da nisu poslate u medije.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.