JELISAVETA ORAŠANIN BOMBARDUJE TEOVIM SNIMCIMA: Najponosnija je na 'masnu' anegdotu Dude Ivkovića! (VIDEO)
Duda Ivković, Foto: Starsport©

teško joj palo

JELISAVETA ORAŠANIN BOMBARDUJE TEOVIM SNIMCIMA: Najponosnija je na 'masnu' anegdotu Dude Ivkovića! (VIDEO)

Čuvenog "Dudu" mnogi pamte i po Evroligi osvojenoj sa Olimpijakosom i to samo sezonu nakon što je iz kluba otišao Miloš Teodosić

Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, ovog podneva je odlučio da sa spiska putnika za Eurobasket precrta dosadašnjeg kapitena Miloša Teodosića, i to sasvim neočekivano.

Teova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin najpre je reagovala objavom kojom je sugerisala da se njen muž uvek odazivao na pozive selekcije, za razliku od nekih drugih...

1 / 5 Foto: Marina Lopačić

U međuvremenu je nastavila da na Instagram storijima deli snimke Teodosićevih poteza i kritika saigračima na tajm-autu, ali i anegdotu pokojnog Dušana Ivkovića.

Čuvenog "Dudu" mnogi pamte i po Evroligi osvojenoj sa Olimpijakosom i to samo sezonu nakon što je iz kluba otišao Miloš Teodosić.

Upravo je o tom momentu govorio i Duda, kada je pokazao samo šta je Teodosića isticalo u odnosu na mnoge druge igrače, dok je Jelisaveta Orašanin taj snimak podelila na društvenim mrežama.

- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna velika istina - rekao je Duda Ivković o kapitenu Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.