SPAKUJTE JEDNU ZA PONETI! Javio se čuveni komentator i rekao svoje mišljenje o situaciji oko Teodosića! (VIDEO)
Slobodan Šarenac i Miloš Teodosić, Foto: Starsport©

LEGENDARNI KOŠ!

SPAKUJTE JEDNU ZA PONETI! Javio se čuveni komentator i rekao svoje mišljenje o situaciji oko Teodosića! (VIDEO)

Iznenađujuća odluka naterala je i mnoge da se oglase, a među njima je i Slobodan Šarenac

Objavljeno: 21:34h

Odluka selektora košarkaške reprezentacije, Svetislava Pešića, da sa spiska putnika za Evrobasket, koji se održava za manje od mesec dana, precrta kapitena i vođu tima Miloša Teodosića, praktično je podelila Srbiju i mišljenja u njoj.

Potpuno neočekivano, Pešić je obavestio Teodosića da ga jednostavno ne vidi u koncepciji igre na predstojećem turniru i da za njega, u ovom trenutku, nema mesta među 12 putnika za Evrobasket.

Prvo je poruku poslala njegova supruga, Jelisaveta Orašanin Teodosić, a potom i košarkaš Stefan Marković, da bi najnoviji komentar stigao i od proslavljenog srpskog novinara i košarkaškog komentatora Slobodana Šarenca, koji je imao šta da kaže.

- Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio - napisao je Slobodan Šarenac na svom Tviter nalog, dok je u prilogu ostavio i video iz 2010. godine, kada je Teodosić pogodio trojku preko ruke Garbahose za pobedu protiv Španije i plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.