PEŠIĆEVA ŠOK TERAPIJA I DALJE TRAJE! Posle Teodosića precrtan još jedan igrač!
Svetislav Pešić na treningu košarkaške reprezentacije Srbije, Foto: Starsport©

KO JE SLEDEĆI?

PEŠIĆEVA ŠOK TERAPIJA I DALJE TRAJE! Posle Teodosića precrtan još jedan igrač!

Tabor reprezentacije u Staroj Pazovi napustio je i krilni centar Partizana Alen Smailagić

Objavljeno: 20:09h

Selektor Svetislav Pešić doneo je šokantnu odluku, pošto je odlučio da precrta kapitena reprezentacije Miloša Teodosića, koji neće predvoditi ekipu na predstojećem Evrobasketu od 1. do 18. septembra.

Teodosić se nije uklapao u koncepciju Pešićevog tima, koji bi trebalo uskoro i zvanično da obrazloži svoju odluku.

Kako Telegraf saznaje Teodosić nije jedini kome se Pešić zahvalio, pošto je tabor reprezentacije u Staroj Pazovi napustio i krilni centar Partizan Alen Smailagić koji se već vratio u Partizan i trenira sa svojim klubom.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Svetislav Pešić
foto: Starsport©

Podsetimo, Alen Smailagić je prošle sezone imao problema sa povredom, iako je sjajno započeo sezonu i bio jedan od nosilaca Partizana u prvom delu sezone. Nakon povrede, pa i hirurške intervencije koju je imao da reši problem sa venama, nije se u potpunosti vratio u formu, pa je procenjeno da je bolje i za njega i za reprezentaciju da trenažni proces nastavi u klubu.

Podsetimo, Srbiju 25. avgusta čeka duel protiv Grčke od 20.00 u Beogradu, a tri dana kasnije sledi gostovanje Turskoj u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Zatim sledi Evrobasket koji je na programu od 1. do 18. septembra, gde naša reprezentacija igra u grupi D, koja se igra u Češkoj, gde su nam rivali pored Češke i Poljska, Finska, Izrael i Holandija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.