LUDA PRIČA O DUŠKU VUJOŠEVIĆU! As Reala ŠOKIRAO - kupovao sam brijač u 6 ujutru, na doručku sam bio sav KRVAV
Džanan Musa, Foto: EPA/Tannen Maury

SPARTANSKA ŠKOLA

LUDA PRIČA O DUŠKU VUJOŠEVIĆU! As Reala ŠOKIRAO - kupovao sam brijač u 6 ujutru, na doručku sam bio sav KRVAV

Džanan Musa se podsetio saradnje sa Duškom Vujoševićem

Objavljeno:

Džanan Musa postao je novi član Real Madrida, izrastao je u lidera Bosne i Hercegovine. Sada kao formiran igrač i dalje ne zaboravlja trenere sa kojima je sarađivao, a među njima je i nekadašnji stručnjak Partizana.

Musa se posebno seća čuvenog Duška Vujoševića koji je jedno vreme vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Legendarni Dule je imao posebne metode rada s mladim igračima, a na svojoj koži je to osetio i Musa, prenosi Sportsport.ba.

- To je znalac koji je neverovatan. O njemu se knjiga može napisati. Svi znamo šta je sve napravio, takvi sistemi rada, čitanje knjiga - priseća se Musa i zatim je otkriva zanimljivu anegdotu koju je imao s Vujoševićem.

Duško Vujošević
Duško Vujoševićfoto: Emilija Jovanović

- Bilo je to veče, ponoć... fizioterapeut Amer iz reprezentacije mi kuca na vrata. Spavanje kod Duleta je najbitnije, ja otvaram i kao pravim se da spavam. Kaže da me Dule zove u sobu - priča Musa i nastavlja:

- Dolazim do sobe, ulazim i govorim 'izvolite coach'. On me gleda i pita me: Jesi li ti to neobrijan? Rekoh jesam. Kaže on. A imaš li brijač? Odgovaram da nemam. Eh kaže super. Sutra do 7 ujutro da si obrijan. Ali, coach nemam brijač, a on govori da je upravo u tome stvar.

Musa je na kraju uspeo da dođe do brijača. Morao je na drugi kraj grada na kiosk kako bi ga kupio.

Džanan Musa
Džanan Musafoto: FIBA

- Šta ću, odem od sobe do sobe, nema niko. Setim se da jedini kiosk radi na kraju grada od 6 ujutro. Ja sam u 6 ujutro stajao s novčanikom u ruci da uzmem taj jednokratni brijač. Ja sam došao na doručak sav izrezan, krv je kapljala po meni. To je bio Dule. Neverovatan je. On tebi traži da si toliko fokusiran i što moraš 'poginuti' da nađeš taj brijač.

Vujošević je nažalost zbog bolesti veoma kratko vodio nacionalni tim Bosne i Hercegovine. Dijabetes mu je pravio ogromne probleme i bio je prinuđen da se povuče.

(Espreso/Sportsport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.