LOŠE VESTI PRED DUEL PROTIV BELGIJE: Povrede muče Orlove, Pešić otkrio koga neće biti na terenu u Nišu!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

nije prijatno

LOŠE VESTI PRED DUEL PROTIV BELGIJE: Povrede muče Orlove, Pešić otkrio koga neće biti na terenu u Nišu!

Govorio je Pešić i o ulozi medija u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi naša selekci

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u Rigi od Letonije, ali osim poraza Svetislav Pešić je izgubio i trojicu bitnih igrača za meč protiv Belgije koji je na programu u nedelju od 21 sat u niškoj dvorani "Čair".

Kako je Pešić obelodanio na konferenciji za medije pred poslednji meč druge runde kvalifikacija, Srbija će biti oslabljena neigranjem trojice važnih košarkaša koji je trebalo da budu deo ekipe. Reč je o Aleksi Avramoviću, Nemanji Bjelici i Marku Jagodić-Kuridži. Posebno loše vesti odnose se na košarkaša Partizana.

- Od pomenuta 23 igrača koja su igrala na ovih pet utakmica, samo trojica su igrala na svakoj – Avramović, Kuridža i Ristić. Na ovoj utakmici u Rigi izgubili smo tri igrača, za Avramovića ne znamo da li je slomio ruku, Bjelica je obnovio povredu, Kuridža se povredio i oni nisu trenirali.

Govorio je Pešić i o ulozi medija u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi naša selekci

- Ne tražim da kritikujete, već da pravite kolumne, komentare, da svi razumeju značaj reprezentacije Srbije. Sve se svelo na utakmicu Partizana i Zvezde, da li će Partizan u Evroligu i šta će Zvezda, da li će da ostane u Evroligi. Sve se svelo na Beograd, koji više nije kao što je bio. Svi sportovi se tamo događaju. Ali pripremamo se za meč protiv Belgije, pa da ne bude da Pešić traži izgovor, pa da prebacim krivicu na predsednike klubova. Ne, ni na koga ne prebacujem, mi smo zaslužni za poraz ove reprezentacije, ali vi počnite da snosite odgovornost gospodo. Hrvatska nije osvojila medalju od 1995, a ako ne usvoje ovo što pričam, nećemo ni mi. Neće biti ni četvrtfinala, ni polufinala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.