DOGOVORILI SE SA KALINIĆEM: Srpski košarkaš odlučio gde će igrati sledeće sezone!
Nikola Kalinić, Foto: Starsport©

sve je jasno

DOGOVORILI SE SA KALINIĆEM: Srpski košarkaš odlučio gde će igrati sledeće sezone!

Kalinić ima 30 godina, do sada je nastupao za Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, Radnički iz Kragujevca, Crvenu zvezdu, Fenerbahče i Valensiju, pre nego što se vratio u redove aktuelnog šampiona Srbije

Objavljeno: 15:23h

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić neće nastupati u novoj sezoni za Crvenu zvezdu, kako nezvanično saznajemo sajt Sportske.net.

Krilni košarkaš se dovodio u vezu sa Barselonom, a prema našim informacijama, dogovor je postignut i španski vicešampion ne bi trebalo da plati obeštećenje jer je Kalinić izašao iz ugovora, iako je imao još godinu dana sa Crvenom zvezdom.

Kalinić je nakon osvajanja titule državnog prvaka rekao da ne zna hoće li ostati u Crvenoj zvezdi, te da će biti vođeni razgovori u skorije vreme.

1 / 6 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Osim Barselone, navodno su bili zainteresovani i Olimpijakos i Monako, ali se MVP AdmiralBet ABA lige odlučio za odlazak u Španiju gde će igrati zajedno sa Nikolom Mirotićem u nadi da će ponovo osvojiti ACB ligu, ali i Evroligu koja se dugo čeka.

Kalinić ima 30 godina, do sada je nastupao za Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, Radnički iz Kragujevca, Crvenu zvezdu, Fenerbahče i Valensiju, pre nego što se vratio u redove aktuelnog šampiona Srbije.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.