MALO SU PRETERALI U SLAVLJU: Fešta u autobusu je mogla da se završi na drugačiji način, umalo tragedija! (VIDEO)
Devojka visi iz autobusa, Foto: Printscreen/Twitter/Pau Villafane Duran

NEVEROVATNO

MALO SU PRETERALI U SLAVLJU: Fešta u autobusu je mogla da se završi na drugačiji način, umalo tragedija! (VIDEO)

Drama je zabeležena sa samog autobusa

Objavljeno:

Fešta u Đironi kakva se ne pamti upriličena je na ulicama ovog katalonskog grada u utorak, u čast fudbalera i košarkaša iz ovog grada koji su istog dana obezbedili prolaz u elitu!

"Pola grada" je izašlo na ulice da pozdravi sjajan uspeh oba sportska kolektiva, košarkaši i fudbaleri su zajednički defilovali na krovu autobusa koji je prolazio kroz gradske ulice i kroz reku navijača, ali se fešta umalo tragično završila.

Naime, autbus je u jednom momentu prošao ispod masivne krošnje koja je bukvalno pokupila Nuri Margui, klupskog fotografa, toliko da je ona ostala da visi, poslednjim atomima snage boreći sa da ne padne sa ivice krova. Srećom, brzo je odreagovao fudbaler Arnau Martinez koji je, uz pomoć saboraca, povukao devojku i vratio je na sigurno.

Martinez je inače bio junak pobede nad Tenerifima, strelac gola koji je rešio pobednika (3:1) i time doneo plasman Đironi u elitu.

Drama je zabeležena sa samog autobusa, snimak isprepadanih igrača je na svoj instagram objavila upravo spašena Nuri, koja je deo ove velike fešte, posmatrala iz neobičnog ugla - naglavačke.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.