PARTIZAN ISPRED CRVENE ZVEZDE: Više cene Žocove crno-bele nego Radonjine šampione!
Večiti derbi, Foto: Starsport©

tako kažu

PARTIZAN ISPRED CRVENE ZVEZDE: Više cene Žocove crno-bele nego Radonjine šampione!

Partizan i Valensija su, podsetimo, dobili vajld-kard zbog toga što ruski klubovi ne igraju u Evroligi

Objavljeno: 18:08h

Srbija će iduće sezone u Evroligi imati dva predstavnika u vidu Crvene zvezde i Partizana. Ambicije obe ekipe će biti veće nego ikad, a ko zna, možda uspeju da se domognu i najviših plasmana. Kladionice su već objavile kvote za pobednika ovog takmičenja, a Partizan je tu bolje kotiran od Zvezde.

Naime, poznata kladionica "Bet365" je odlučila da sve svoje igrače iznenadi, ali i da im pruži priliku da već odluče o svojim favoritima za predstojeću sezonu u najprestižnijem evropskom takmičenju, gde je prvi favorit ekipa Efesa, koja i brani titulu.

No, ipak je zanimljivo to kako je ova kladionica odlučila da rangira srpske klubove. Zvezda, iako je osvojila ABA ligu protiv Partizana, te tako obezbedila Evroligu slovi za tek 15. favorita za osvajanje Evrolige sa kvotom od 81, dok je Partizan na 11. mestu sa Valensijom i ukoliko se odlučite za njih dobićete povraćaj uvećan za 41 put u odnosu na vašu uplatu.

Partizan i Valensija su, podsetimo, dobili vajld-kard zbog toga što ruski klubovi ne igraju u Evroligi, ali bukmejkeri očigledno veruju da će se pojačati u velikoj meri, te da će biti jedni od prijatnijih iznenađenja u sezoni koja nam predstoji.

Osim Efesa, za glavne favorite su postavljeni i ostali učesnici Fajnal-fora od ove godine, Real Madrid, Barselona i Olimpijakosa, a onda slede Milano, Fenerbahče, Virtus...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.