DEJAN RADONJIĆ REKAO "DA"!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

konačno!

DEJAN RADONJIĆ REKAO "DA"!

Videćemo da li će biti sudbonosno

Objavljeno: 11:38h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je da želi da nastavi svoj mandat na Malom Kalemegdanu.

On je u gostovanju na sajtu "Sportal" to potvrdio.

- Kao što sam rekao posle poslednjeg meča protiv FMP-a, situacija je ista, razgovori su u toku, videćemo šta će biti. Rekao sam da je moja želja da ostanem u Zvezdi i to nije sporno uopšte.

Govorili ste da će sledeća sezona biti najteža?

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezdafoto: Espreso sport

- Biće teška sigurno, bez dileme. Sledeće godine imamo dva kluba u Evroligi, to je posebnost koju malo gradova ima u Evropi. Tako da, videćemo kako će sve ići, ali svakako da će košarka biti ozbiljna tema sledeće sezone.

Da li treba da postane standard da Zvezda i Partizan budu učesnici Evrolige, jer kroz ABA troše resurse i energiju da bi se Evroliga igrala?

- Svakako da bi to značajno promenilo stvari, bez dileme, omogućilo bi neko lakše funkcionisanje po svim parametrima, neki momenti koje tu gledamo bi bili samo prošlost.

Dejan Radonjić
Dejan Radonjićfoto: Starsport©

Za kraj, Radonjić je imao i poruku za navijače Zvezde, između redova, dao je još jedan signal da se mogu nadati dobrom raspletu pregovora.

- Hvala im na sjajnoj podršci čitave sezone, trudili smo se svakog dana da damo sve od sebe, da svi budu zadovoljni. Jako nam je drago da su zadovoljni i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.