U REKORDOM ROKU: Zvezda podelila karte za petu utakmicu!
Navijači Zvezde, Foto: Starsport©

biće puno

U REKORDOM ROKU: Zvezda podelila karte za petu utakmicu!

Odlučujuća peta utakmica finala plej-ofa između Zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 20 časova

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda raspodelio je u rekordnom roku preostale ulaznice za odlučujuću petu utakmicu finala plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Kako se navodi na klupskom sajtu, karte su podeljene za sat vremena, a navijači su obavešteni da će zbog smanjenog kapaciteta dvorane posle kazne ABA lige, vlasnici sezonskih ulaznica za plavu ložu desno biti smešteni u sektor plava loža levo, a vlasnici vip lože desno biće smešteni u sektor vip loža levo.

U skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača.

- Sada, kada je jasno da će crveno-beli imati veliku i bučnu podršku sa tribina u ponedeljak uveče, Crvena zvezda još jednom apeluje na sve koji se budu našli u hali da ne nose na utakmicu sitan novac, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren. Svi takvi predmeti biće oduzimani na punktovima i ulazima u halu - navodi se u saopštenju.

Na navijače je apelovano da ranije dođu u dvoranu kako bi se izbegla gužva zbog detaljnih pretresa prilikom ulaska. Kapije hale "Aleksandar Nikolić" biće otvorene od 17 časova. U hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom utakmice.

- Navijajmo isključivo za naš tim i klub! Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen. Crvena zvezda zahvaljuje svima što su prepoznali trenutak i žele da pruže podršku timu u utakmici koja odlučuje o tituli - piše u saopštenju.

Odlučujuća peta utakmica finala plej-ofa između Zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 20 časova.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.