SLEDI ODLUČUJUĆA BORBA! Obradović se dotakao detalja koji mogu imati veliki uticaj na utakmicu!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

IZJAVE PRED MEČ

SLEDI ODLUČUJUĆA BORBA! Obradović se dotakao detalja koji mogu imati veliki uticaj na utakmicu!

Peti susret finala ABA lige igra se u ponedeljak od 20 časova

Objavljeno: 13:46h

U ponedeljak je na programu poslednja utakmice sezone u ABA ligi koja će nam dati odgovor na pitanje ko je šampion i ko će sigurno sledeće sezone predstavljati region u Evroligi.

Svoja očekivanja pred "majstoricu" u izjavi za klupsku televiziju izneli su Željko Obradović i Rade Zagorac. Najtrofejniji košarkaški stručnjak na svetu istakao je da se u odnosu na dosadašnju seriju mogu promeniti samo neki sitni detalji, a da je velika želja ono što očekuje od svoje ekipe.

- Već sam rekao, treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na ove četiri utakmice. Detalji, verovatno, neki mali ponovo. Ono što bih ja voleo je da ekipa ima isti moral, istu želju, isto požrtvovanje, kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji.

1 / 3 Foto: Starsport©

Ponovo se dotakao detalja Obradović, koji će, prema njegovom mišljenju, imati veliki uticaj na utakmicu.

- Analizirali smo mnogo u ovih prethodnih sedam dana, koliko traje serija, sve neke male, sitne detalje i naravno da se bavimo time, kao što se bavi i ljudi iz Crvene zvezde. Očekujem stvarno zanimljivu petu utakmicu, i neka pobedi bolji.

Rade Zagorac, kapiten Partizana, smatra da je čisto košarkaški ova serija dostojna finala ABA lige i da se zasluženo igra peta utakmica.

- Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudili različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Verujem da je sezona zaslužila, po onome kakva je bila, da se završi u jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema mnogo mesta za velike izmene između utakmica. Sada imamo dan više, koji će poslužiti ekipi da se regeneriše. Mi ćemo videti šta možemo da uradimo da, ipak, neke stvari pripremimo za petu utakmicu.

Peta utakmica finala ABA lige igra se u ponedeljak od 20 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.