NAVIJAČI ZVEZDE "ISKOPALI" IZJAVU TRIFUNOVIĆA: Evo šta je tada govorio igrač Partizana! (VIDEO)
Uroš Trifunović, Foto: Emilija Jovanović

interesantno

NAVIJAČI ZVEZDE "ISKOPALI" IZJAVU TRIFUNOVIĆA: Evo šta je tada govorio igrač Partizana! (VIDEO)

Naravno, važno je u veloj ovoj ujdurmi razumeti da igrači nisu navijači, da je posao jedno, a simpatisanje nekog kluba nešto sasvim drugo

Objavljeno: 08:08h

Večiti derbi iznedrio je još jednog heroja ili antiheroja, zavisi iz kog ugla gledate. Dan nakon ubedljive pobede košarkaša Partizana nad Zvezdom, i dalje se najviše pominje jedini nesportski gest tokom čitavog meča - provokacija Uroša Trifunovića ka klupi Zvezde posle pogođene trojke.

Svu akteri su složni, potpuno nepotreban gest mladog igrača crno-belih, koji je zbog toga sada predmet verbalnih napada druge strane na društvenim mrežama. Momak se u međuvremenu izvinio Zvezdi, i odmah posle meča, lia i dan kasnije, no nije mnogo pomoglo da se smire strasti...

Navijači Zvezde ovakve situacije uvek dočekaju sa jako negativnim nabojem, ne praštaju jednostavno, posebno što se ovde radi o sinu legende kluba. A oni najuporniji su išli dotle da su "iskopali" stari snimak Trifunovića juniora na kome on, po osvajanju jedne od medalja sa reprezentacijom, kaže kako od malena navija za crveno-bele.

- Ne znam, ovaj, od malena navijam za Zvezdu, išao sam stalno na utakmice - izjavio je tada Trifunović pred kamerom.

Naravno, važno je u veloj ovoj ujdurmi razumeti da igrači nisu navijači, da je posao jedno, a simpatisanje nekog kluba nešto sasvim drugo. Trifunovića je profesionalni put odveo na "drugu stranu" gde se, očito, oseća srećno i prihvaćeno. I to je jedino važno. Neka ovo sve shvati kao dobru školu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.