POZNATO KO SUDI MAJSTORICU! Stigla ključna informacija odmah posle 4. meča!
Partizan - Crvena zvezda, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

dobro poznata imena

POZNATO KO SUDI MAJSTORICU! Stigla ključna informacija odmah posle 4. meča!

Sudije su uvek u centru pažnje kada igraju "večiti"

Objavljeno: 21:51h

ABA liga odredila je imena arbitara koji će deliti pravdu na petoj utakmici finalne serije između Crvene zvezde i Partizana.

Nakon četiri susreta u finalu regionalnog takmičenja rezultat je 2:2, a jedan meč odlučiće pobednika. Domaćin će biti Crvena zvezda na osnovu izborenog prvog mesta u regularnom delu ABA lige, ali neće moći da računaju na potpuni kapacitet zbog kazne koju su dobili usled propusta u organizaciji prve dve utakmice.

Očekuje se da će broj navijača dostići između pet i šest hiljada, što je dovoljno da se osetnije oseti njihova prisutnost nego li što je to bio slučaj ove večeri kada je Partizan bio domaćin.

Večiti derbi
foto: Espreso/Emilija Jovanović

Kao i uvek, veliku pažnju izazivaju imena sudija, pa tako, tri dana pre znamo ko će deliti pravdu u meču odluke. U pitanju su Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić, otkrio je Dragan Jakovljević na "TV Arena sport".

Jedno ime se ponavlja, a to je slovenački sudija Saša Pukl koji je bio na parketu i u prvom duelu kada je takođe Crvena zvezda bila domaćin i kada su slavili bez drame sa 90:76.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.