LEGENDA UDARILA NA PARTIZAN I LESORA! Toliko love zarađuje od košarke, a ne zna ni pravila!
Matijas Lesor na meču sa Zvezdom, Foto: Emilija Jovanović

BURA NE JENJAVA!

LEGENDA UDARILA NA PARTIZAN I LESORA! Toliko love zarađuje od košarke, a ne zna ni pravila!

Đurović bez dlake na jeziku prokomentaisao turbulentni meč Crvene zvezde i Partizana

Objavljeno:

Proslavljeni košarkaški trener Vlade Đurović kritikovao je potez francuskog košarkaša iz redova Partizana Matijasa Lesora u finišu meča, dok je sa druge strane bio pun hvale na račun partije Nikole Kalinića.

Đurović je bio gost specijalnog studija televizije Arena Sport i nakon meča isti je analizirao sa nekoliko vrlo upečatljivih komentara.

- Partizan je propustio ogromnu šansu kada je Avramović dao osam poena zaredom, prešli su u vođstvo, Kalinić je pogodio odmah trojku jednu neverovatnu, ali odmah zatim Ledej pogađa još neverovatniju, mislio sam, bogami, evo ih, 71:69. Ali Kalinić ponovo pogađa, Kalinić ubedljivo najbolji igrač meča, MVP, 5/5 trojke, ali nije to najbolji posao koji je uradio, fantastično je igrao - rekao je Đurović.

On je bio vrlo oštar kada je u pitanju Lesorovo izvođenje drugog slobodnog bacanja na 11 sekundi, kada je Partizan propustio poslednju priliku da izbori produžetak ili pobedu.

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Starsport©

- Na kraju, da su pogodili bacanja Ledej i Lesor... Bilo je dovoljno vremena na 11 sekundi. Jeste, najviše strada srce, zadnja lopta... Obradović brani svoga centra Lesora, međutim to je neverovatno, Lesor, koji je profesionalac, koji je tolike pare zaradio u karijeri, a on ne zna da ne sme da posle drugog bacanja zakorači pre nego što lopta udari u obruč. Obradović je uveo dva visoka igrača, Smailagića i Koprivicu, prvi put u zadnjih 10 sekundi, da oni skoče kad on promaši. I on čovek baci loptu da bi on skočio. Ja priznajem da ne bih dao ovako mirnu izjavu kao Obradović - direktan je bio Đurović.

On je na zanimljiv način prokomentarisao broj izgubljenih lopti, citirajući velikana ovdašnje košarke.

KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: Starsport©

- Legendarni Aca Nikolić, mentor Željka Obradovića, rekao je da do 12 grešaka može da se napravi na utakmici. Evo, Partizan je pravio po 15 prosečno. Crvena zvezda u dva meča ima 15 izgubljenih lopti, što je fantastično. To je sedam i po po meču, to je to. Zvezda je tu povela sa 2-0 - rekao je trener koji je sa Zadrom 1986. godine bio prvak Jugoslavije.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.