RADE ZAGORAC POGOĐEN U GLAVU! Bacani "unučići" na parket! PARTIZAN PODNEO PRIJAVU!
Rade Zagorac, Foto: Emilija Jovanović

finale aba lige

RADE ZAGORAC POGOĐEN U GLAVU! Bacani "unučići" na parket! PARTIZAN PODNEO PRIJAVU!

Ogromna tenzija koju sa sobom nosi finalna serije ABA lige između Zvezde i Partizana kulminirala je u drugoj utakmici, drugoj sa Zvezdinom domaćinstvom, u kojoj su navijači nominalnog domaćina još jednom propustili priliku da demonstriraju gospodsko ponašanje.

Objavljeno:

Nisu bili ni blizu tog nivoa, i pre meča su vređali Obradovića, a kako je utakmica krenula i odmicala, na tapetu crveno-belih tribina našli su se sportski direktor Partizana Zoran Savić, igrači Avramović i Lesor, koji je neposredno po završetku ovog košarkaškog trilera tražio i obračun sa provokatorima.

PRE MEČA KEVIN PANTER "ČASTIO" SREDNJIM PRSTIMA DELIJE

Na sve to, sve vreme su sa tribina doletali razni tvrdi predmeti što je na kraju gostujući klub prijavio delegatu, ovaj upisao u svoju beležnicu.

Kako saznaje Telegraf, Partizan je, između ostalog, prijavio organizatora meča, dakle Zvezdu, zbog toga što je klupa crno-belih gađana flašicama alkoholnih pića, popularnim "unučićima", ali i čašicama rakije?!

Još u toku utakmice navijači su tvrdim predmetom u glavu pogodili kapitena Partizana Radeta Zagorca.

1 / 20 Foto: Emilija Jovanović

Neposredno po završetku utakmice tenzija je bila tolika da su igrači Zvezde i gotovo kompletan stručni štab morali da stanu u odbranu igrača Partizana i zaštite ih od udara huligana.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.