OBRADOVIĆ IZABRAO PRVO POJAČANJE: Željko je imao priliku da ga gleda uživo, Partizan sprema veliki transfer!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

na vreme

OBRADOVIĆ IZABRAO PRVO POJAČANJE: Željko je imao priliku da ga gleda uživo, Partizan sprema veliki transfer!

Neizvesno je šta će se događati sa pojedinim igračima

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan zainteresovan je za kombo-beka Hamburg Tauersa Justusa Holaca, prenosi lokalni "Hamburger Abdenblatt".

Dvadesetjednogodišnji košarkaš Hamburga ovih dana ozbiljno razmišlja o promeni sredine i koja je najbolja za njegov dalji razvoj, a Partizan, prema pisanju lokalnog lista, izbija u prvi plan.

Željko Obradović je iz prve ruke mogao da se uveri u sposobnosti nemačkog reprezentativca budući da su dva puta ove sezone u Evrokupu bili suparnici. Međutim, Holac se nije pokazao u najboljem izdanju postigavši tri, pa šest poena u susretima sa crno-belima.

Neizvesno je šta će se događati sa Jamom Madarom čija forma je u 2022. godini u silaznoj putanji. Dalas Mur igra promenljivo, ali ume da očara, Aleksa Avramović je uglavnom imao dobre role, dok Gregor Glas u poslednje vreme ima mizernu minutažu koja se poklapa sa njegovim učinkom na terenu.

1 / 9 Foto: Profimedia

Stoga u Partizanu žele novo lice među organizatorima igre, a Holac usput pokriva i mesto beka.

Justus Holac je u ovosezonskom izdanju Evrokupa prosečno beležio 8.2 poena po utakmici, uz 4.2 asistencije. Što se nemačkog prvenstva tiče, tamo mu je prosek 7.5 poena i 5.6 asistencija.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.