OGROMNO INTERESOVANJE! Zvezda u sredu pušta u prodaju karte za finale ABA lige!
Delije, Foto: Starsport©

DOBRO PROČITAJTE!

OGROMNO INTERESOVANJE! Zvezda u sredu pušta u prodaju karte za finale ABA lige!

Svim Zvezdašima na raspolaganju će biti „paket“ karata za prve dve utakmice koje se igraju u petak i nedelju

Objavljeno: 16:29h

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike pobede u majstorici nad Cedevita Olimpijom i plasmana u novo finale regionalne lige, okreću se samoj završnici takmičenja i utakmici broj 1 sa ekipom Partizana koja je na programu u petak od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić.

Crveno-beli su se tokom regularnog dela sezone izborili za prednost domaćeg terena u finalu tako da se prve dve utakmice finalne serije (petak 20h i nedelja 20h) igraju u dvorani Aleksandar Nikolić.

Interesovanje za ove mečeve je ogromno, a tim povodom KK Crvena zvezda obaveštava javnost da prodaja „paketa“ za utakmice broj 1 i broj 2 u kojima je domaćin počinje u sredu od 12 časova u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda (adresa: Ljutice Bogdana 1) i trajaće do 19 časova.

1 / 3 Foto: Starsport©

Pojedinačne karte neće biti u prodaji.

Prodaja će se nastaviti i u četvrtak od 10 časova, kao i u petak - ali samo ako se do tog trenutka ne bude prodao sav raspoloživ kapacitet hale Aleksandar Nikolić. Paket će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica.

Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte!)

Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti. Sezonske ulaznice, kao i do sada, važe i za predstojeće utakmice Finala ABA Lige.

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda, a ujedno napominje da prodaje pojedinačnih karata za utakmicu u petak ili nedelju neće biti, već će svim Zvezdašima na raspolaganju biti „paket“ karata za prve dve utakmice i to po standardnim cenama za regionalno takmičenje, a cene možete videti na sajtu KK Crvena zvezda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.