RADONJIĆ IMA FENOMENALNU ŽELJU KOJA SE TIČE I PARTIZANA: O tome nakon finala!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport©

aba liga

RADONJIĆ IMA FENOMENALNU ŽELJU KOJA SE TIČE I PARTIZANA: O tome nakon finala!

Košarkaši Crvene zvezde, kao i košarkaši Partizana, izneli su breme favorita, slavili su u meču koji je nosio prefiks biti ili ne biti protiv Cedevita Olimpije sa 88:78, pa će se večiti rivali boriti za titulu u ABA ligi.

Objavljeno: 22:13h

Čitave sezone smo se borili sa prednost domaćeg parketa. Maksimalno smo iskoristili podršku navijača, stigli smo do finala. Imali smo mnogo oscilacija, uspona i padova, ali je ne smemo da zanemarimo da je sa druge strane bile izuzetno kvalitetna ekipa. Dva puta smo sticali kapitalnu prednost, rival se vraćao, ali na kraju smo uspeli da stignemo do cilja i pobede“, naglasio je trener Zvezde, Dejan Radonjić, pa nastavio:

Monstruozno, dobro je obruč izdržao SILNO zakucavanje: MITROVIĆ ZA ŠPICE! DELIJE POSKAKALE! (VIDEO)

1 / 9 Foto: Starsport©

„Nema vremena za slavlje, imamo nekoliko dana da se osvežimo, spremimo za izuzetno zahtevnu finalnu seriju koja nas očekuje protiv Partizana. Što se forme tiče, forma je takva kakva jeste u ovom momentu. Na nama je da u narednih nekoliko dana, kao i tokom finalne serije, podignemo nivo igre u oba smera.

LUD MEČ, MILIMETRI OD TUČE! VELIKA TENZIJA PRED KRAJ: Zvezda u FINALU ABA LIGE!

Što se tiče oscilacija, ni jednog trenutka se ne sme zaboraviti da smo za rivala imali izuzetno dobru napadačku ekipu, koja je tokom sezone pokazala da je kadra za velika dela. Mene više raduju periodu dobre igre, a bilo ih je baš dosta“.

Na pitanje kako gleda na aktuelnu situaciju oko Evrolige i da li se nada da bi i Zvezda i Partizan naredne sezone mogli da budu učesnici elitnog takmičenja, Radonjić je rekao:

LAKTOVI, PESNICE I PSOVKE: Klinč Murića i Kalinića!(VIDEO)

„Naravno da bih voleo i da se nadam da je tako nešto moguće. Uskoro će biti doneta odluka i mislim da bi učešće Zvezde i Partizana u Evroligi bilo od kapitalnog značaja za košarku u Srbiji i regionu, nadam se da će takva vest i stići, a posle toga možemo da pričamo na tu temu, sada je fokus na finalnoj seriji koja sledi“.

Finalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje u petak 27. maja. Za titulu su potrebne tri pobede, a prednost domaćeg parketa će imati Crvena zvezda.

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.