BAŠ SU GA PRETERALI: Mega baš podigla CENE karata za meč protiv Partizana!
Košarkaši Mege, Foto: Starsport©

MNOGO

BAŠ SU GA PRETERALI: Mega baš podigla CENE karata za meč protiv Partizana!

Na društvenim mrežama se mogu pročitati izuzetno negativni komentari povodom cena ulaznica

Objavljeno:

U 26. kolu ABA lige ekipa Mege dočekaće Partizan u nedelju od 12 časova, a zanimljivo je da će Mega po prvi put u sezoni naplaćivati ulaznice.

U svim dosadašnjim mečevima važilo je pravilo da svi koji žele da posmatraju meč Mege u "Hali sportova Ranko Žeravica" na Novom Beogradu treba da preuzmu besplatnu ulaznicu na biletarnici hale na dan utakmice.

Sada, kada u "goste" dolazi Partizan, u hali u kojoj je Partizan počeo sa ispisivanjem istorije i koja je posebno draga svim navijačima crno-belih, Mega je odlučila da ulaznice pusti u prodaju, i to po jakim cenama. Donji nivo "Hale sportova" prodaje se po ceni od 2000 dinara, dok je gornji nivo duplo jeftiniji.

Postavlja se logično pitanje, zašto se Mega tek sada odlučila da naplaćuje ulaznice i to po skupoj ceni s obzirom da se utakmica igra u hali koja se ne nalazi u posebno dobrom stanju.

Odgovor se možda krije u tome što je Partizan najpoželjniji gost iz ugla zarade, jer crno-beli pune hale širom Evrope i regiona i gotovo uvek se traži karta više za taj meč. Takođe, još jedan od mogućih odgovora jeste da Mega ovim cenama želi da odbije navijače crno-belih da ispune svoj nekadašnji dom i tako naprave domaću atmosferu.

Na društvenim mrežama se mogu pročitati izuzetno negativni komentari povodom cena ulaznica, a ostaje nam da vidimo koliko će se ljudi u nedelju, u matine terminu, naći u hali na Novom Beogradu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.