SUTRA MORA SVE DA GORI: Ajmo svi prvo na basket, pa onda zajedno da gledamo fudbal, poručuju iz Crvene zvezde!
Foto: Starsport©

takav je raspored

SUTRA MORA SVE DA GORI: Ajmo svi prvo na basket, pa onda zajedno da gledamo fudbal, poručuju iz Crvene zvezde!

Očekujem bolju. Sinoć je bila dobra, ali sutra očekujem bolju - potrebna nam je bolja podrška

Objavljeno:

Veliku pobedu upisali su košarkaši Crvene zvezde u utorak uveče. U okviru odloženog meča 20. kola u dvorani Aleksandar Nikolić pao je Real Madrid (65:62). Nisu imali izabranici Dejana Radonjića vremena ni da pošteno proslave trijumf, danas su imali trening oporavka, jer ih već sutra očekuje novi izazov - u Beograd stiže Makabi (19.00).

Trener srpskog šampiona je istakao da je pred njegovom ekipom težak zadatak i da će najbitnije videti da li će biti dovoljno energije da se sve zamisli sprovedu u delo.

- Ritam je žestok, nije to samo sinoć utakmica, nego i pre dva dana, pa pre tri dana... Nadam se da ćemo imati dovoljno energije da možemo da odigramo i budemo konkurentni ekipi Makabija - rekao je crnogorski stručnjak.

O Ponosu Izraela ima samo reči hvale.

- Odličan tim, individualno jako dobar. Ima igrače na svim pozicijama koji mogu mnogo toga, kako na centarskim, tako i na bekovskim pozicijama. Vilbekina, Žižića, Vilijamsa, Nanelija i puno toga još. Moraćemo da budemo dobri, ali najpre da vidimo koliko ćemo imati energije, što će proizvesti pitanje koncentracije tokom meča, ali verujem da ćemo uz podršku navijača biti dovoljno dobro da možemo da se nadamo dobrom rezultatu - dodao je Radonjić.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Kada je kadrovska situacija u pitanju, Majk Cirbes i Stefan Marković su se pojavili na treningu crveno-belih, ali ih neće biti u timu ni protiv Makabija, potvrdio je Radonjić.

Sinoć su navijači napravili sjajnu atmosferu u Pioniru, ali Radonjić se nada još boljoj već sutra.

- Očekujem bolju. Sinoć je bila dobra, ali sutra očekujem bolju - potrebna nam je bolja podrška - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

On dodaje da će odbrana i agresivnost biti ključne stvari u sutrašnjem okršaju.

- Od velike važnosti će biti koliko ćemo uspeti da neutrališemo njihov napadački kvalitet, naročito na spoljnoj liniji koju predvodi već duži niz godina jedan od najboljih strelaca u Evroligi Skoti Vilbekin. Uz njega je tu dosta poznatih imena. Biće nam potreban dobar fokus, dobra energija, agresivnost - to su ključevi ka dobrom rezultatu - izjavio je Zvezdin centar.

U četvrtak je na programu i bitan meč za fudbalere Crvene zvezde, koji u osmini finala Lige Evrope gostuju u Glazgovu ekipi Rendžersa. Simonović se nada duploj pobedi i "paklenoj" atmosferi u Pioniru.

KK Crvena zvezda, Dejan Radonjić, Marko Simonović
foto: Starsport©

- Sutra da gori, mora da gori! Baš je bitno, sutra je ta utakmica kada nam je potrebno da bude puna dvorana, da bude ONA podrška. Da bude dobra atmosfera, pobedimo i posle idemo svi zajedno da gledamo fudbalere. Bilo bi lepo da bude na obe utakmice pozitivan i dobar rezultat i nadam se tome. Da bude što više navijača, da završimo taj mikro ciklus, koji se malo otegao, na pravi način - zaključio je iskusni košarkaš srpskog šampiona.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.