Ko GUBI... Neće da KRIVI SUDIJE, ali će IPAK DA IH KRITIKUJE! LASO: Uvek očekujem da se to desi ovde u Beogradu!
Pablo Laso, Foto: Starsport©

evroliga

Ko GUBI... Neće da KRIVI SUDIJE, ali će IPAK DA IH KRITIKUJE! LASO: Uvek očekujem da se to desi ovde u Beogradu!

Trener Real Madrida Pablo Laso izneo je utiske posle meča sa Crvenom zvezdom.

Objavljeno: 07:46h

Crveno-beli su savladali Real 65:62 i tako vezali tri pobede.

"Veoma teška utakmica od početka, sjajan meč. Čestitke Zvezdi. Naš procenat za tri poena je bio loš, još su sve bili otvoreni šutevi. Dobro se kreće lopta, imali smo 20 asistencija, ali moramo da damo zasluge Zvezdi na svemu što su uradili", rekao je Laso.

Na terenu, Real ne deluje dobro, šta je problem?

1 / 10 Foto: Starsport©

"Problem je sa šutem. Došli ste sa detetom, šta će uraditi on prvo kada dobije loptu? Naravno, šutnuće. Ali, šut nije jedino u košarci. Sve je važno. Skok, dodavanje, blokovi... Mi radimo dosta dobrih stvari, ali ovde nismo imali dobar šut. To im je dalo prednost. Kaznili su nas. Odigrali smo solidnu utakmicu, ali nismo pobedili, to uvek govori dobro o protivničkom timu".

O utakmici u Pioniru.

"Kada dođem da igram ovde, znam da će biti teško. Svi ostali treneri bi vam rekli isto. Neću da krivim sudije, nisam takav čovek. Moramo da se prilagodimo. Bilo bi mi lakše da kažem da su sudije bile loše, ali ja tako ne gledam košarku. Svaki put kad igramo ovde je dobra utakmica. Uvek očekujem da se to desi ovde u Beogradu".

Da li je bio faul u poslednjem napadu?

"Davidovac je faulirao Ljulja, hteo je to, ali nisu svirali. Morao je sudija da svira, bio je faul. Davidovac je hteo da faulira Ljulja. To je dobra njegova odluka. Ali, sudije nisu svirale".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.