SKANDALIMA U AMSTERDAMU NEMA KRAJA! Tadićev saigrač optužen za silovanje! (FOTO)
Foto: EPA/Olaf Kraak

novi problem!

SKANDALIMA U AMSTERDAMU NEMA KRAJA! Tadićev saigrač optužen za silovanje! (FOTO)

Posle velike bure koju je izazvao sportski direktor Mark Overmars, sada je na red došao novi incident, a u glavnoj ulozi je mladi fudbaler Doni Varmerdam

Objavljeno: 16:23h

Skandalima nikad kraja izgleda u holandskom fudbalu i to ni manje ni više nego u ekipi koju predvodi Dušan Tadić.

Naime, posle velike bure koju je izazvao sportski direktor Mark Overmars morao da podnese ostavku i izvini se javno, sada je na red došao novi, ovoga puta s*ks skandal koji je prodrmao Ajaks, a u glavnoj ulozi je mladi fudbaler. Doduše, reč je o igraču u veznom redu drugog tima Kopljanika u kojem igraju brojni mladi talenti, među kojima je i Doni Varmerdam, momak koji je optužen je za silovanje, piše tamošnji portal "Voetbalzone.nl".

Kako su njihovi izvori preneli, devetnaestogodišnja devojka tvrdi da ju je pomenuti fudbaler silovao pre šest meseci, kao i da je ona celokupan incident već prijavila policiji i podnela prijavu.

- Ljubili su se, nakon čega ju je povukao na sprat. Želeo je više od poljubaca. Jasno je rekla da ne želi više. Ipak, pocepao joj je pantalone na komade, video sam slike toga. Zatim je uradio delo sa njom. Ona to nije htela. Posle otprilike tri minuta pobegla je iz situacije i napustila je zabavu - rekao je neimenovani izvor.

Napominje se čak da postoje fotografije i video zapisi koji mogu da potvrde krivicu fudbalera Ajaksa. Doni ima 20 godina, vezista je i igrao je za U16 reprezentaciju Holandije.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.