DA LI JE REALNO DA SE POKETINO OVOME NADA? MBAPE JE U PITANJU!
Maurisio Poketino i Kilian Mbape, Foto: Epa/FILIP SINGER, EPA/Alessandra Tarantino

FK PARI SEN ŽERMEN

DA LI JE REALNO DA SE POKETINO OVOME NADA? MBAPE JE U PITANJU!

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poketino izrazio je nadu da će Kilijan Mbape ostati u tom klubu u budućnosti.

Objavljeno:

Praktično su svi sportski svetski mediji pisali o daljem koraku Kilijana Mbapea, igrača za kojeg se veruje da će dominirati u narednoj deceniji. Renomirana štampa je govorila o njegovom prelasku u Real Madrid predstojećeg leta i da će on svoju odluku saopštiti nakon dvomeča Pari Sen Žermena sa "kraljevskim klubom" u Ligi šampiona.

Strateg "svetaca" Maurisio Poketino nada se da će Kilijan ostati u prestonici Francuske do kraja karijere, ali utisak je da to neće biti tako.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Nadam se da će Kilijan ostati u PSŽ-u čitavu karijeru. Bilo bi dobro da potpiše novi ugovor sa klubom. Tome se nadamo. Za mene, Kilijan je jedan od pet najboljih na svetu", kazao je Argentinac.

Real ga je želeo prošlog leta, nudili su 200 miliona za igrača kojem je u tom trenutku za godinu dana isticao ugovor, ali su Parižani to odbili. No, čini se da je njegov odlazak neizbežan.

"Mbape će svoju odluku doneti nakon utakmice u Ligi šampiona dva tima. Znam da će Kilijan imati potpuni fokus za PSŽ. Poštujemo ga, na njemu je da odluči o svojoj budućnosti", rekao je Poketino.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.