PSŽ SE SPREMA ZA LETO: Parižani za naredni prelazni rok neće žaliti para, biće spektakularnih dolazaka!
Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

PSŽ SE SPREMA ZA LETO: Parižani za naredni prelazni rok neće žaliti para, biće spektakularnih dolazaka!

Nakon što Maurisio Poćetino prepusti klupu Zinediu Zidanu, a Mbape svoje mesto Halandu, u klubu će se okrenuti dovođenjima novih igrača

Objavljeno: 11:49h

Pari Sen Žermen sprema ofanzivu za letnji prelazni rok.

Sve je izvesniji odlazak Kilijana Mbapea u Real Madrid, ali PSŽ traži način da zadrži jednu od najvećih zvezda svetskog fudbala.

Međutim, parižani ništa ne prepuštaju slučaju pa spremaju i rezervni plan kojim bi ostali konkurentni u borbi za titulu u Ligi šampiona.

Najveća želja kluba je dolazak Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund. Norveški napadač se i prošle sezone pominjao kao moguće novo lice u Parizu, ali tada akcija nije uspela.

Međutim, gotovo je sigurno da će biti nastavljena u nadolazećem prelaznom roku.

Halanda u klubu vide kao jedinu pravu moguću zamenu za Mbapea, strelca 152 gola i asistenta kod 77 pogodaka u 201 odigranoj utakmici za klub.

Prema pisanju Ekipa, PSŽ je već započeo razgovore s Halandovim agentom Minom Rajolom, a ukoliko nadmaše interese drugih klubova, očekuje se da bi posao mogao biti sklopljen za oko 90 miliona evra

Nakon što Maurisio Poćetino prepusti klupu Zinediu Zidanu, a Mbape svoje mesto Halandu, u klubu će se okrenuti dovođenjima novih igrača.

Kao prioriteti na listi želja su Pol Pogba i Lukas Paketa.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.