ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA OTVARANJE PROLEĆA: Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za grb! (VIDEO)
Foto: Starsport©

AJMO SVI

ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA OTVARANJE PROLEĆA: Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za grb! (VIDEO)

S druge strane, Zvezda je u četvrtak od 18 časova zakazala druženje sa navijačima na Marakani i takođe sprema iznenađenje

Objavljeno:

Uz parolu "Dođi, važno je," Crvena zvezda je napravila originalan video kojim najavljuju "Zvezdino proleće" i pozivaju sve navijače da se u četvrtak i subotu nađu na najvećem srpskom stadionu!

Zvezda u derbiju kola dočekuje Čukarički (17 časova) i svaka utakmica im je kao finale s obzirom na to da Partizan ima pet bodova prednost. Doduše, i nešto teži raspored do početka plej-ofa.

Crveno-beli su za navijače koji dođu na utakmicu sa Brđanima pripremili iznenađenje u vidu besplatne karte za večiti derbi koji je na programu krajem februara, a uslov za tu besplatnu kartu jeste samo taj da ista bude očitana protiv Čuke.

S druge strane, Zvezda je u četvrtak od 18 časova zakazala druženje sa navijačima na Marakani i takođe sprema iznenađenje.

- U četvrtak popodne od 18 časova kapije Marakane biće otvorene za sve navijače, a biće priređen pravi spektakl kao najava Zvezdinog proleća. Navikli smo na velika slavlja na kraju sezona, a kako bi uživali u velikim proslavama, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, rešili smo da organizujemo sadržajan program u kojem će imati priliku da uživaju svi oni kojima je crveno-bela boja u srcu. Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za Zvezdin grb da su uvek uz njih i da će podrška biti sjajna i ove polusezone - stoji u saopštenju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.