NAPUSTIO POSAO I VRATIO SE FUDBALU: Sa Zvezdom je bio šampion, a sada će igrati 4. ligu Srbije! (FOTO)
Foto: Starsport©

NE ODUSTAJE OD KARIJERE!

NAPUSTIO POSAO I VRATIO SE FUDBALU: Sa Zvezdom je bio šampion, a sada će igrati 4. ligu Srbije! (FOTO)

Omega Roberts je u Srbiju došao 2011. godine, kada je pojačao užičku Slobodu

Objavljeno: 17:20h

Iako se činilo da je završio fudbalsku karijeru, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je počeo da radi kao magacioner, nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts ne namerava da "okači kopačke o klin".

Naime, Roberts će od ove zime igrati četvrtu ligu Srbije, za ekipu Donjeg Srema koja se na svom Instagram profilu pohvalila najnovoijim pojačanjem.

- Bomba prelaznog roka! Naše najnovije pojačanje je štoper Omega Roberts. Omega nam dolazi iz Žarkova, a igrao je u Crvenoj zvezdi, Novom Pazaru i Borcu iz Čačka. Bio je i kod nas u samom vrhuncu našeg kluba, a igrao je i za reprezentaciju Liberije. Omega dobro došao nazad - piše na stranici Donjeg Srema.

Roberts je u Srbiju došao 2011. godine, kada je pojačao užičku Slobodu. Potom je otišao u Smederevo odakle je 2013. stigao na Marakanu. Tu je ostao šest meseci pre nego što je dalje prosleđen u Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca. Imao je izlete širom regiona, pa je igrao i za Mladost iz Podgorice, kao i za AZAl iz Azrebejdžana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.