ZVEZDA VIŠE NE MOŽE DA ČEKA! Veljko Nikolić NAPUSTIO Beograd!
Veljko Nikolić, Foto: Starsport©

grom iz vedra neba!

ZVEZDA VIŠE NE MOŽE DA ČEKA! Veljko Nikolić NAPUSTIO Beograd!

Mladi fudbaler Zvezde u Francuskoj

Objavljeno:

Vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić već dugo muči muku sa povredom skočnog zgloba, ove jeseni je odigrao samo osam mečeva, a tokom priprema u Beleku je obnovio staru boljku.

Verovali su u Ljutice Bogdana da će se sve promeniti posle zimskih priprema, ali to se nije desilo, čak se stvar zakomplikovala.

Tokom jednog bezazlenog starta na loptu u Beleku Veljko Nikolić je obnovio povredu, čak i na nekoliko dana napustio pripreme u turskom letovalištu.

Postojala je mogućnost i da tokom zime Nikolić promeni klub, skauti praške Slavije dolazili zbog njega u Belek, ali pošto nije trenirao punim intenzitetom od toga nije bilo ništa.

165. Večiti derbi, FK Crvena zvezda, Veljko Nikolić
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Kako piše "Mozzartsport" na Marakani su rešili da Veljka Nikolića pošalju na dodatna ispitivanja, odnosno pregled u jednu od najpoznatijih sportskih klinika u Evropi. Narednih nekoliko dana Nikolić će provesti u Francuskoj, kako bi čuo mišljenja najpoznatijih specijalista.

Tokom novije istorije Crvena zvezda je često slala fudbalere u francusku kliniku. U Lionu je svojevremeno tretmanima bio podvrgnut i Nemanja Vidić zbog hroničnih problema sa leđima.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.