"GROBARIMA" ĆE OVA VEST ULEPŠATI DAN! Natho NIKADA SPREMNIJI I MOTIVISANIJI! Evo kada se vraća na teren!
Foto: Starsport©

FK Partizan

"GROBARIMA" ĆE OVA VEST ULEPŠATI DAN! Natho NIKADA SPREMNIJI I MOTIVISANIJI! Evo kada se vraća na teren!

Dugo su u FK Partizan čekali oporavak Bibarsa Natha, koji je u tokom igranja za selekciju Izraela napustio teren protiv Austrije, zbog, kako se ispostavilo, problema sa anemijom.

Objavljeno:

Iskusni vezista je prevazišao sve zdravstvene probleme i biće spreman za početak zimskih priprema Partizana, 12. januara. Izraelac je prebrodio anemiju, kako prenosi "Telegraf", prošao sve moguće preglede i testiranja, tako da u Humsku stiže na okupljanje pred početak rada, kako je i sam poručio - nikada spremniji.

- Natho će biti spreman za početak priprema, čuli smo se, potom i razmenili poruke. Dolazi, kaže, nikada spremniji i motivisaniji i to me veoma raduje - rekao je nedavno Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, Izraelac je ispao iz stroja u novembru, kada je već posle 25 minuta protiv Austrijanaca osetio slabost i tražio izmenu.

Najpre je izgledalo da se radi o povredi zgloba, jer je Natho u TV prenosu pokazivao ka članku, zatim i na potencijalnu zarazu koronavirusom, međutim, problem se ispostavio mnogo ozbiljnijim i da je zbog anemije pre vremena prekinuo polusezonu.

Iako mu obaveze prema Partizanu prestaju narednog leta, u Humskoj čine sve kako bi i po isteku ugovora produžili saradnju sa sjajnim vezistom.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.