BIVŠI FUDBALER PARTIZANA GOLOM SA CENTRA ZALEDIO "KARAĐORĐE": Lepši gol do kraja sezone teško da ćemo videti! VIDEO
Foto: Starsport©

superliga srbije

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA GOLOM SA CENTRA ZALEDIO "KARAĐORĐE": Lepši gol do kraja sezone teško da ćemo videti! VIDEO

Gol kola bez konkurencije

Objavljeno:

Vredelo je čekati skoro dva meseca. Toliko je prošlo od prethodnog pogotka Nemanje Nikolića, sve do spektakularnog na „Karađorđu“, u 20. superligaškom kolu za dupliranje prednosti Spartaka protiv Vojvodine.

Napadač subotičkog tima, koji je u dresu Plavih golubova, u tri mandata, pruža najbolje partije karijere, potvrdio je da je pravi umetnik s loptom. Često neshvaćen. Opljačkao je Mirka Topića na sredini terena, odapeo levicom sa 50-ak metara i na izvanredan način lobovao istrčalog Gorana Vukliša, deset minuta pošto je ekipi Vladimira Gaćinovića inicijano vođstvo doneo Luka Bijelović.

Nemanja Nikolić
foto: Starsport©

GOL NIKOLIĆA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Bio je to Nikolićev treći gol ove sezone (uz četiri asistencije kojima potvrđuje da igra za tim), ukupno 29 za Spartak, ali i mala osveta Voši, s obzirom da se u jesen 2019. nije naigrao u Novom Sadu, kao pozajmljen centarfor Partizana.

Sjajan gol Nemanje Nikolića konkuriše za najlepši ove sezone, uz gotovo identičan polovinom avgusta u Kruševcu, kad je Saša Marjanović doneo pobedu Napretku protiv lučanske Mladosti.

GOL MARJANOVIĆA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Koji vam se više sviđa?

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.