STANOJEVIĆ BURNO REAGOVAO NA KONFERENCIJI: Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom?
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ BURNO REAGOVAO NA KONFERENCIJI: Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom?

Oštra reakcija šefa stručnog štaba crno-belih

Objavljeno:

Emotivno obraćanje Aleksandra Stanojevića, drugi put u dva meseca, ustalasalo je javnost naklonjenu Partizanu, istovremeno učvrstilo stav šefa stručnog štaba da je posle remija sa Anortozisom, vrednog plasmana u eliminacionu fazu Lige konferencije, povukao ispravan potez.

Iz duše.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Pre pet dana, razočaran ambijentom na stadionu tokom susreta sa Kipranima, Stanojević je u naletu emocija rekao:

„A kako da napadnemo titulu ako imamo ovakvu atmsoferu?! I ne treba da idemo na titulu kad od prvog minuta imamo ovako nešto. Šta, treba da se ulagujem navijačima? Da ih hvalim? A od prvog minuta negativna atmosfera! Imamo četiri mlada igrača koji se bore kao lavovi. Razočaran sam i tužan, ne interesuje me ko je u klubu, ko je na vlasti! Ako si pravi Grobar dođi i podrži ekipu. Ne znam da li uopšte zaslužujemo titulu sa ovakvim ambijentom. Prvi smo na tabeli, imamo proleće u Evropi i opet ne valja! Lupaju nam prozore na svlačionici. Neko je ljut, nezadovoljan! Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici“.

Vreme je prošlo, svako je rekao šta je imao, uz napomenu da trener crno-belih i dalje isto misli i da ga ne zanima kako su drugi protumačili njegovo obračanje

„Inače to radim (posmatra reakcije ljudi, op. au), ali nisam gledao i ne interesuje me ništa vezano kako će ko i kako da reaguje. Ja reagujem kako osećam, a neka vreme pokaže šta će biti“, predočio je Stanojević uoči puta za Gornji Milanovac na poslednje gostovanje Parnog valjka u kalendarskoj godini (sreda, 15 časova, TV Arena Premium 1).

Metalac je naredni rival, Anortozis prethodni, ali Grobari i dalje komentarišu šta je bilo posle evropske utakmice.

„Uvek cu reći kako osećam, a baš se bavim i komentarima. Sad se nisam bavio, fokusiran sam kako da preživimo ove dve utakmice, ostalo ćemo videti. Šta mene može da isprovocira sa ovolikim stažom? To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje koji je razlog, to je vaša stvar. Ne vidite nikakav razlog? Neću da vam objasnim, niste videli razlog. Objasnio sam tada“.

Nije želeo da pojašnjava.

„Šta mogu više da objasnim od onoga što sam rekao, da nacrtam? Jesam li bio dovoljno jasan? Mislim da jesam. Možete da kažete da se slažete ili ne, ne znam iz kog interesa mi postavljate pitanje, možete da se slažete ili ne, ali nemam više šta da kažem osim toga. Isto mislim i stojim pri tome, šta hoćete još da kažem na to...“.

Jedno od pitanja Stanojeviću ticalo se polomljenih prozora na svlačionici Partizana posle duela sa Kipranima, iako je sam trener to otkrio neposredno posle tih dešavanja.

„Rekao sam to, pogledajte ponovo konferenciju. Bolje se pripremite za svoj posao, kao što sada niste...“

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.