TEŠKO MU PAO KIKS TIMA: Dragović gotovo uplakan prišao severnoj tribini posle utakmice protiv Radnika (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

jedva je skupio snage

TEŠKO MU PAO KIKS TIMA: Dragović gotovo uplakan prišao severnoj tribini posle utakmice protiv Radnika (VIDEO)

Borjan, Pankov i ostali saigrači pokušali su da ga ohrabre

Objavljeno: 14:43h

Aleksandar Dragović teško je podneo neočekivani kiks Zvezde na "Marakani".

Crvena zvezda je imala priliku da se izjednači sa Partizanom na vrhu tabele, makar na 48 sati, ali je drugi put ove sezone kiksnula u duelu sa Radnikom.

Surduličani su uzeli sva tri boda krajem oktobra na svom terenu, a u ponedeljak veče su sa "Marakane" odneli bod. Zvezda je vodila od 37. minuta preko Kataija, potom je promašila jedanaesterac, i još dosta šansi, da bi u 83. stigla kazna u vidu gola Bogdana Stamenkovića, inače velikog navijača Partizana.

Nije bio zadovoljan Dejan Stanković partijom svojih momaka, a navijači sa severa nisu bili zadovoljni brojnošću na stadionu, pa su transparentom kritikovali i sve one koji nisu došli da bodre tim protiv Radnika.

Ukupno je oko 4.000 navijača prisustvovalo utakmici, a na kraju su im igrači Zvezde, kao i uvek, prišli da ih pozdrave.

Na snimku se jasno vidi da je kiks najviše pogodio austrijskog reprezentativca Aleksandra Dragovića. Stigao je u Zvezdu kako bi ostvario dečački san i podigao šampionski pehar, ali Partizan ima priliku da ponovo umakne na pet bodova prednosti pred drugi deo sezone.

Zbog toga je Dragović bio gotovo uplakan dok je prilazio severu, a potom su Borjan, Pankov i ostali saigrači pokušali da ga umire. Samo je spustio glavu, što dovoljno govori koliko teško mu je palo.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.