JEZIVE SCENE U LONDONU: Pokušali da opljačkaju fudbalera Arsenala, pa dobili batine! (VIDEO)
Foto: Printscreen/reddit/r/Gunners

PREMIJER LIGA

JEZIVE SCENE U LONDONU: Pokušali da opljačkaju fudbalera Arsenala, pa dobili batine! (VIDEO)

Neprijatna situacija u garaži fudbalera

Objavljeno: 15:15h

Navijači su bili oduševljeni kad se jula 2019. godine pojavio onaj snimak na kome dvojica napadača pokušavaju da Mesutu Ozilu skinu skupoceni sat ispred njegove kuće u Hempstedu, ali potom beže jer je Sead Kolašinac skočio u zaštitu saigrača i uterao pljačkašima strah u kosti. A sada je postalo jasno da i Arsenalov štoper Gabrijel i te kako ume da se brine o sebi.

Ostrvski mediji puni su danas snimka incidenta iz avgusta ove godine kada čak trojica napadača – jedan doduše sve vreme stoji ispred i pazi na vrata – ulaze u Gabrijelovu garažu s namerom da mu ukradu sat, telefon i mercedes od 50.000 evra.

Fudbaler je tada bio na terapijama zbog povrede kolena, pa je sa prijateljem Rodrigom Tavarešom izašao da malo proluftira glavu u noćnom provodu, ali su ga razbojnici pratili sve do kuće. Jedan od napadača Abraham Mjuz je onako mangupski i ušao u Gabrijelovu garažu, sve preteći bejzbol palicom, a Arsenalov igrač je isprva hteo da izbegne konflikt, digao je ruke u vazduh, skinuo sat i predao ga banditu, kao i ključeve od kola.

Mjuz je ipak preterao glumeći gangstera, Gabrijelu se u jednom trenutku očigledno smučilo pa ga je direktom udario u lice i izazvao paniku, mada je i sam dobio udarac palicom. U toj frci je Mjuzu skinuo i šešir na kome je potom pronađen DNK koji je i doveo do hapšenja ovog nasilnika.

Abraham Mjuz je osuđen na pet godina zatvora. Delom i zato što mu ovo nije prvi prestup. Hapšen je i zbog nošenja oružja i zbog posedovanja heroina sa namerom da proda.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.