ZVEZDA KUJE PLANOVE ZA ZIMSKI PRELAZNI ROK: Na meti su četvorica fudbalera
Foto: Starsport

STIŽU POJAČANJA

ZVEZDA KUJE PLANOVE ZA ZIMSKI PRELAZNI ROK: Na meti su četvorica fudbalera

Sportski sektor uveliko prati fudbalere koji bi mogli da obuku dres crveno-belih

Objavljeno: 08:39h

Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku planira da dovede četvoricu fudbalera.

Crveno-beli su već dogovorili dolazak napadača Ohija Omojžuanfa (27), kojem u decembru ističe ugovor sa Moldeom, a pored njega, na meti uprave sa "Marakane" su desni i levi bek, kao i jedan štoper, saznaje Informer.

Što se tiče centralnog defanzivca, postoji ideja da to bude Danilo Arboleda iz Šerifa, koji se pokazao u dvomeču sa Zvezdom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ove sezone. Na terenu je proveo 180 minuta i dao jedan gol.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Sportski sektor uveliko prati potencijalna pojačanja i realno je očekivati da četvorica igrača pojačaju konkurenciju u timu Dejana Stankovića.

U klubu razmatraju i da li im je potreban novi krilni napadač, ali odluka je da se prednost da angažovanju bekova. Trenutno na krilnim pozicijama mogu da igraju Aleksandar Katai, Aleksa Vukanović, Filipo Falko i El Fardu Ben. Međutim, sportski sektor insistira na nekom ko je izuzetno brz i ko je u stanju da napravi razliku u evropskim mečevima.

Kada je reč o odlascima, Miloš Degenek (27) i Radovan Pankov (26) moći će na zimu da promene klub ukoliko za njih stignu adekvatne ponude.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.