METALAC NAŠAO ZAMENU ZA LAZETIĆA: Tim iz Gornjeg Milanovca preuzima iskusni stručnjak!
Foto: Starsport

brzo su reagovali

METALAC NAŠAO ZAMENU ZA LAZETIĆA: Tim iz Gornjeg Milanovca preuzima iskusni stručnjak!

Inače, Žižić je u karijeri vodio još Žarkovo i Bežaniju, a na klupi Metalca trebalo bi da debituje već u utorak u osmini finala Kupa Srbije, na gostovanju Radničkog sa Novog Beograda

Objavljeno:

Misija Žarka Lazetića u Gornjem Milanovcu je završena. Posle godinu i po dana, mladi trener napušta Metalac i seli se u Bačku Topolu, pošto je prihvatio poziv čelnika TSC-a da bude njihov trener u nastavku ambicioznog projekta. A u gradu podno Rudnikom su odmah reagovali i angažovali novog šefa stručnog štaba.

U pitanju je Milija Žižić, 42-godišnji stručnjak, koji je poslednji posao imao u Gragičaru, na čijoj klupi je sedeo od avgusta 2019. do septembra 2020. U tom periodu vodio je 35 utakmica, ostvario 18 pobeda i sedam remija u Prvoj ligi Srbije, uz deset poraza.

S obzirom da je vodio filijalu Crvene zvezde i da se bavio razvojem mladih igrača, u Metalcu su procenili kako je baš Žižić odgovarajući naslednik Lazetića na putu aformacije talenata i promocije napadačkog fudbala. Na kraju krajeva, Žižić će biti u prilici da obnovi saradnju sa Ričardom Odadom, s obzirom da je baš u tom periodu vezista iz Kenije igrao za Grafose.

Inače, Žižić je u karijeri vodio još Žarkovo i Bežaniju, a na klupi Metalca trebalo bi da debituje već u utorak u osmini finala Kupa Srbije, na gostovanju Radničkog sa Novog Beograda, a u prvenstvu 5. decembra na stadionu „Karađorđe“ protiv Proletera. Promocije novog trenera u Gornjem Milanovcu zakazana je za ponedeljak od 12 časova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.