INCIDENT U NBA LIGI: Navijači provocirali Džejmsa, obezbeđenje ih izbacilo iz hale (VIDEO)
Foto: Profimedia

da se nauče pameti

INCIDENT U NBA LIGI: Navijači provocirali Džejmsa, obezbeđenje ih izbacilo iz hale (VIDEO)

Lejkersi su pobedili Indijanu 124:116

Objavljeno: 10:47h

Lebron Džejms naterao je obezbeđenje u areni Indijana Pejsersa da izbaci iz sale dvoje navijača koji su sedeli pored terena.

Incident se dogodio dva i po minuta pre kraja produžetka meča koji su Lejkersi dobili 124:116. Lebron je u jednom trenutku počeo da priča sa sudijom upirući prstom u dvoje navijača pored terena.

Nakon kratke diskusije pozvano je obezbeđenje koje je ispratilo dvoje mladih navijača iz dvorane. Dok su izlazili, devojka je imitirala plač bebe gledajući u pravcu Lebrona.

Desetak sekundi pre nego što se obratio sudijama, Lebron je čuvao Domantasa Sabonisa na samo nekoliko metara od pomenutih navijača. - Ništa mi ne smeta, ali postoji razlika kada navijaš za svoj tim, zviždiš protivniku, ne želiš da bude uspešan i kada se pređe granica nepristojnim gestovima i rečima koje niko ne treba da toleriše. Nikad to ne bih rekao navijaču niti igraču - objasnio je Džejms svoju reakciju.

Lebron je predvodio Lejkerse do pobede u Indijanapolisu sa 39 poena, 6 asistencija, 5 skokova i dve blokade, nakon meča suspenzije koju je dobio zbog udaranja igrača Detroit Pistonsa Ajzee Stjuarta.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.