BRUTALNO ZAKUCAVANJE! "Leteći" Edvards PONIZIO protivnika (VIDEO)
Foto: Twitter/ Rob Perez

šta ovo bi?

BRUTALNO ZAKUCAVANJE! "Leteći" Edvards PONIZIO protivnika (VIDEO)

Sjajni potezi u košarci se viđaju svakodnevno: Među njima su i fenomenalana zajucavanja, s tim što nikada ne mogu da dosade "poster zakucavanja"

Objavljeno: 10:03h

Entoni Edvards (21) bio je prvi pik na draftu prošle godine, igrao je odlično u debitantskoj sezoni u NBA ligi, ali u "sofmor" godini je još bolji i to se odražava na rezultate Minesote.

Prethodne noći u pobedi Minesote nad Majamijem (113:101) je ubacio 33 poena i imao još 14 skokova (13 od 27 šut iz igre), međutim najatraktivniji potez večeri mu se ne vodi u statistiku. Njegovo sjajno zakucavanje je obrisano zbog dosuđenog faula u napadu.

Entoni Edvards
foto: Profimedia

Naivno je "pukla" odbrana Majamija koju je Rasel razdvojio dodavanjem između dvojice igrača, Edvards je krenuo na zakucavanje u punoj brzini, a kriv ni dužan nastradao je Gejb Vinsent.

Stigao je iz drugog plana i kasno shvatio da će završiti na posteru snažnog Edvardsa, ali je već bilo kasno.

Monstruozno zakucavanje podiglo je sve igrače sa klupe Minesote, međutim sudija je pokvario svima zabavu dosudivši faul u napadu. Smatrao je da se prilikom leta previše "oslonio" na Vinsentovu glavu, tako da se ovaj neverovatni potez Edvardsa i ne piše u statistiku.

Pogledajte!

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.