NE VREDI MU NI POBEDA PROTIV NAPOLIJA: Smena trenera u Spartaku, Marko Nikolić se pominje kao zamena?
Foto: Profimedia

liga evrope

NE VREDI MU NI POBEDA PROTIV NAPOLIJA: Smena trenera u Spartaku, Marko Nikolić se pominje kao zamena?

Trenerska vrteška u Rusiji

Objavljeno:

Fudbalski klub Spartak iz Moskve planira da smeni portugalskog stručnjaka Ruija Vitoriju sa te pozicije uprkos tome što je ekipa nadomak toga da izbori proleće u Evropi.

Sve su češće glasine u vezi sa novim trenerom moskovskog velikana. Rui Vitorija i Spartak dobro "guraju" u Evropi, pobedili su Napoli i sa sedam bodova drže lidersku poziciju grupe, ali tek 10. mesto u ruskom prvenstvu je sve samo ne pozitivno za ovaj tim iz prestonice.

FK Spartak Moskva
foto: Profimedia

Upravo iz tog razloga, Vitorija je pred odlaskom. Kao njegov potencijalni naslednik spominjao se srpski stručnjak Marko Nikolić, ali prema svemu sudeći, on neće dobiti posao u tom klubu.

Kako pišu ruski mediji, prvi izbor Spartaka je nekadašnji pomoćnik Antonija Kontea u Čelsiju Paolo Venoli. Italijan je radio u reprezentaciji sarađivavši sa bivšim selektorom Đanpjerom Venturom, a potom je sedeo i na klupi londonskog tima sezonu nakon što je osvojena Premijer liga.

Uglavnom je radio u reprezentaciji Italije i napredovao među mlađim selekcijama, pa sve do prvog tima i generacije koja nije izborila Svetsko prvenstvo 2018.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.