KIMIH OSTAJE BEZ MILION I PO EVRA: Izolacija koja mu je propisana zbog korone će ga skupo koštati!
Foto: Profimedia

bundesliga

KIMIH OSTAJE BEZ MILION I PO EVRA: Izolacija koja mu je propisana zbog korone će ga skupo koštati!

Takva su pravila

Objavljeno: 20:24h

Novi problemi za Bajern usled zaraze koronavirusom. Nakon što je dve nedelje bio u karantinu zbog kontakata sa zaraženim osobama, sada je i sam pozitivan - Jozua Kimih mora u novu dvonedeljnu izolaciju!

Epilog: Jedan od najboljih igrača bavarskog tima ne samo da će propustiti utakmicu idućeg kola, nego neće biti na raspolaganju Julijanu Nagelsmanu ni za derbi polusezone protiv Borusije iz Dortmunda.

Josip Stanišić, FK Bajern Minhen, Džošua Kimih
foto: EPA/Friedemann Vogel

Podsetimo, Kimih je jedan od petorice igrača Bajerna koji su uporno odbijali da se vakcinišu. U međuvremenu, iz kluba su tokom dana obavestili kako su Serž Gnabri i Džamal Musijala primili prvu dozu (još nema potvrde za Čupo Motinga i Kjuizansa), ali nedugo zatim stigle su loše vesti u vezi budućeg kapitena.

Jozua Kimih nedeljama je već na udaru nemačke javnosti zato što odbija da se vakciniše, no prema poslednjim informacijama - izjava selektora Hansija Flika - izvesno je da će i on će to najverovatnije učiniti čim izađe iz karantina.

Koliki uticaj u svemu ima odluka kluba iz Minhena da se nevakcinisanim igračima ne isplaćuju primanja tokom karantina nije poznato, ali cifra bez koje će Kimih ostati - Nemci tvrde oko 1.500.000 evra za dve protekle i još dve nedelje što slede - nema sumnje da je makar "pogurala" 26-godišnjeg vezistu ka igli.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.